Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă… Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Știri despre jocuri Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă… Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Anunțat recent, noul joc de la Hoyoverse / miHoyo are de ce să trezească curiozitatea printre jucătorii de la Genshin Impact și alți Honkai Impact 3rd. Va deveni noul fenomen chinezesc al jocurilor video? Chiar dacă trailerul anunțului a înregistrat vizionări record, este încă prea devreme pentru a spune. Deocamdată, nu putem decât să facem un bilanț al anunțurilor care au fost făcute și să facem un bilanț a ceea ce ne rezervă acest Zenless Zone Zero.

rezumat

 • Ce este Zenless Zone Zero?
 • Cine dezvoltă Zenless Zone Zero?
 • Ce spune Zenless Zone Zero?
 • Există o legătură cu Genshin Impact?
 • Care va fi gameplay-ul lui Zenless Zone Zero?
 • Când și unde va fi lansat Zenless Zone Zero?
 • Cum accesez beta închisă?
 • Care este configurația minimă pentru a juca Zenless Zone Zero?

Ce este Zenless Zone Zero?

Între joc de rol și acțiune, Zenless Zone Zero este un titlu urban fantasy care a fost tachinat și apoi prezentat oficial la începutul lunii mai. Informațiile despre el sunt dezvăluite în dribs și drabs pe site-ul oficial dedicat.


Cine dezvoltă Zenless Zone Zero?

Acesta este studioul de dezvoltare chinez Hoyoverse. Dacă numele Hoyoverse poate să nu însemne nimic pentru tine, știi că este o marcă înregistrată și supravegheată de miHoyo (studioul din spatele Genshin Impact și Honkai Impact 3rd) a intenționat să creeze „o lume virtuală vastă, care include jocuri, seriale anime și alte tipuri de divertisment care le va oferi jucătorilor un nivel ridicat de libertate și imersiune”.

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Ce spune Zenless Zone Zero?

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Zenless Zone Zero are loc în un univers futurist în care civilizația așa cum o cunoaștem a dispărut. În urma unui fenomen supranatural numit scobituri, a fost pur și simplu distrus. Crescând, aceste specii de găuri negre supranaturale au creat noi dimensiuni complet distorsionate în care evoluează monștri, Eteric.

După cum vă puteți imagina, în mijlocul acestui haos, un ultim bastion al civilizației noastre încearcă cumva să supraviețuiască. Acesta este New Eridu, un adăpost care dăinuie datorită resurselor prețioase conținute în rupturile dimensionale. În joc, joci ca A proxy, ghid esențial pentru a-i explora pe cei din urmă și a-și recupera bogățiile. Acest lucru vă va permite să vă protejați bastionul de atacurile inamice, dar și să descoperiți conspirația misterioasă din spatele acestui fenomen supranatural și să găsiți o modalitate de a-l opri.

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

The proxy par a fi distribuite în diferite „case”. Pe măsură ce scriem aceste rânduridoar doi membri ai casă blândă au fost dezvăluite. Mai întâi avem Anby Demara, o fată tânără cu un trecut misterios, cunoscută pentru abilitățile ei de luptă și pentru faptul că este de încredere. La cinci zile de la dezvăluirea acestui prim personaj, Hoyoverse ne-a prezentat Nicole Demara, fondatorul viclean și plin de resurse al agenției de proxy Iepuri vicleni (cunoscut pentru prețurile sale mari).

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin ImpactZenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Există o legătură cu Genshin Impact?

Dacă se pare că cele două titluri nu au prea multe în comun (cu excepția creatorilor lor), nu suntem imuni să vedem cele două universuri convergente. Cu Hoyoverse, dezvoltatorii par într-adevăr dornici să producă lumi care fac parte dintr-un fel de metavers și pot fi astfel legate între ele. Dacă ne uităm la Genshin Impact și Honkai Impact 3rd, putem găsi anumite semne din cap unul către celălalt, cu personaje din unul care amintește de unele din cealaltă. miHoyo a mers mai departe în mai 2021, dezvăluind o colaborare între cele două titluri.

Deci, în timp ce Zenless Zone Zero pare a fi plasat într-un univers cu totul nou, câteva clipuri și colaborări viitoare cu alte jocuri Hoyoverse, inclusiv mult iubitul Genshin Impact, nu sunt de exclus.

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Care va fi gameplay-ul lui Zenless Zone Zero?

Am menționat-o mai sus, Zenless Zone Zero este un RPG de acțiune, dar ce formă poate lua? Ei bine, vei avea de ales între diferite personaje (proxy) care dețin propriile abilități și arme. Acestea vor schimba cursul luptelor tale, care ar trebui să ia forma QTE. Pentru a ataca monștrii prezenți în greșeli, va fi într-adevăr necesar să apăsați o serie de taste cu momentul potrivit. Rețineți că va fi și explorarea în Zenless Zone Zero tentă cu mecanică roguelike.

Un punct rămâne nerezolvat: va fi Zenless Zone Zero un gacha? Este într-adevăr genul preferat al studioului chinez. Prezența mai multor personaje deblocabile sugerează că acesta va fi și cazul cu Zenless Zone Zero. Cu toate acestea, încă nu a fost confirmat nimic în acest sens.

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Când și unde va fi lansat Zenless Zone Zero?

Nicio dată nu a fost încă anunțată și nici măcar o mică fereastră de lansare. Încă știm că jocul va fi disponibil pe PC și iOS. O lansare pe alte platforme este planificată mai târziu.

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

În timp ce așteptați o dată de lansare, știți că jocul continuă obține o beta închisă. După cum sugerează și numele, această sesiune de testare este rezervată pentru câțiva norocoși. Dacă vrei să fii, aveți până pe 23 mai pentru a vă crea un cont site-ul oficial din Zenless Zone Zero și completați formularul Test de reglare. Dacă în momentul înregistrării întâmpinați cea mai mică problemă, puteți căuta soluții pe Întrebările frecvente dedicate despre. Odată ce faza de înregistrare a trecut și dacă sunteți calificat, veți primi un mesaj prin email sau SMS care vă indică procedura de urmat.

De asemenea, este posibil să obțineți acces la beta închisă prin diferitele canale de comunicare ale titlului. Astfel, puteți participa la tragerea la sorți pe Twitter, comentați știrile trailerului peSite-ul Hoyolabîmpărtășește o experiență Aici sau ajută-l pe draga Anby să facă distincția între filme și viața reală Aici. Pentru mai multe informații, găsiți articolul nostru detaliat pe acest subiect.

Rețineți că această beta închisă va fi disponibil numai în japoneză, chineză și engleză. Pentru a-l accesa, trebuie să aveți un computer sau un dispozitiv care rulează iOS. Sesiunea de testare se poate face doar pe una dintre aceste două platforme și va fi imposibil să le schimbi pe parcurs. Toate datele de salvare produse în timpul acestei sesiuni de testare vor fi șterse a priori, dar vă puteți împărtăși impresiile și imaginile despre joc atât cât doriți (atâta timp cât nu se încadrează în limitele legale, cum ar fi defăimarea sau pirateria) . Deocamdată nu știm data de începere a acestei beta închise, dar Hoyoverse nu ar trebui să întârzie să comunice pe acest subiect.

Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Care este configurația minimă pentru a juca Zenless Zone Zero?

Dacă dezvoltatorii nu au împărtășit oficial configurația minimă necesară pentru a juca jocul, vă putem comunica deja cea recomandată jucătorilor care doresc să se înregistreze pentru beta închisă:

Pe iOS

 • Dispozitiv: iPhone 11 sau o versiune ulterioară
 • Sistem de operare : iOS 10.0
 • BERBEC: 4GB
 • Spatiu pe disc : 6 GB

Pe PC

 • Procesor: Intel i5 sau mai bun
 • BERBEC: 8 GB
 • Card grafic : NVIDIA GTX970 sau mai bună
 • Spatiu pe disc : 10 GB
Zenless Zone Zero: gameplay, beta închisă... Facem un bilanț al următorului joc de la creatorii Genshin Impact

Ghidurile noastre Genshin Impact

Add Comment