Xiaomi sărbătorește Ziua Mamei cu reduceri nebunești!

Găsirea perlei rare de Ziua Mamei nu este ușoară. Dacă încă sunteți în căutarea cadoului perfect care va atinge obiectivul și începeți să disperați, nu vă faceți griji. Te poți baza pe Xiaomi! În aceste zile excepționale, majoritatea produselor mărcii beneficiază de o avalanșă de oferte tentante. Măriți pe acesta din urmă, pentru a fi introdus înainte de 29 mai.

Descoperiți ofertele

Ceasul conectat Redmi Watch 2 Lite

© Xiaomi

Cauți aliatul perfect de zi cu zi? Redmi Watch 2 Lite este ideal cu durata de viață uimitoare a bateriei. Ea ține drumul zece zile fără să tresară. Cu senzorul PPG de înaltă precizie încorporat, acest ceas inteligent urmărește ritmul cardiac 24 de ore pe zi și trimite o alertă atunci când detectează o frecvență anormală. Rezistenta sa la apa de 5ATM iti permite sa te urmaresti la dus, in piscina sau in baie. Pentru persoanele care nu pot sta nemișcate, este ideal deoarece beneficiază de un mod sport formidabil cu peste 100 de moduri de antrenament diferite.

În cele din urmă, este echipat cu un cip GPS de înaltă precizie de o eficiență formidabilă. Cu designul său compact și mai multe culori, acest ceas conectat este un cadou grozav pentru mama ta. În plus, este 59,99 euro în loc de 69,99 euro până pe 29 mai pe site-ul oficial.

Robotul Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro

© Xiaomi

Este supremul. Acest robot aspirator este de neoprit. Designul robotului Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro permite spălarea rapidă a podelei, oferind în același timp o curățare excepțională datorită puterii sale de aspirație de 3000 Pa și a 10.000 de vibrații sonore pe minut. Nimic nu rezistă acestui robot aspirator, nici măcar cele mai încăpățânate pete. Sistemul de navigație cu laser LDS de nouă generație permite aspiratorului să cartografieze rapid și precis întregul interior. Robotul Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro este capabil să își planifice rapid traseul de curățare, chiar și pe întuneric. Hotărât, ține drumul și poate curăța cu ușurință suprafețe de 150 m2.

Această pepită este disponibilă la Boulanger. Momentan, și până pe 29 mai, scade la 349 de euro la Amazon și pe site-ul oficial Xiaomi în loc de prețul său inițial de 449 de euro. Pe site-ul Xiaomi poți face o economie suplimentară datorită codului promoțional MAI50. Aspiratorul robot este al tău pentru 299 de euro. Economisești în total 150 de euro.

Robotul Xiaomi Aspirator-Mop 2S

Acest robot aspirator va fi, de asemenea, esential zilnic. Datorită sistemului de navigație cu laser LDS, creează hărți cu precizie și planifică corect curățarea. Poți conta pe el! Nimic nu o oprește, aspiră totul în calea lui datorită puterii sale de aspirație de 2200 Pa și evită obstacolele datorită senzorilor săi multidirecționali de înaltă precizie. Și cu cele trei setări ale nivelului apei, Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2S vă curăță, de asemenea, podelele temeinic.

Datorită unei reduceri imediate de 70 de euro și codului promoțional de MAI50 care iti permite sa beneficiezi de o reducere de 50 de euro, economisesti 120 de euro la Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2S daca treci pe site-ul oficial. Pe Amazon, robotului aspiratorului i se acordă o reducere imediată de 70 de euro, astfel revenindu-vă la 229 de euro. Este disponibil și la Boulanger.

Camera de supraveghere conectată Mi Home 360° 2K

Pentru a vă simți în siguranță, puteți conta pe Mi Home 360° 2K. Cu rezoluția sa de 2K, vederea nocturnă în infraroșu și vederea panoramică de 360° cu zoom și înclinare fără puncte moarte, această cameră vă oferă protecție totală. Produce videoclipuri clare și fluide chiar și pe timp de noapte. Fără alerte false datorită inteligenței artificiale, deoarece camera detectează oamenii și recunoaște membrii familiei tale. În plus, datele sunt complet criptate pentru a vă proteja confidențialitatea. Până pe 29 mai, această excelentă cameră de supraveghere inteligentă costă 39,99 euro în loc de 49,99 euro la Xiaomi.

Oferte pe smartphone-uri Xiaomi

Dacă vrei să-ți răsfeți mama cu un smartphone drăguț, rețineți că mai multe smartphone-uri Xiaomi, POCO sau chiar Redmi sunt la preț redus de Ziua Mamei pe site-ul oficial al mărcii. Deci poți pleca cu Xiaomi 11T la 469,90 euro în loc de 569,90 euro, POCO F3 îți revine la 279,90 euro în loc de 369,90 euro în timp ce Redmi Note 11 Pro 5G este al tău pentru 369,90 euro în loc de 399,90 euro. Desigur, aceasta este o listă neexhaustivă și multe alte smartphone-uri sunt la vânzare. Pe scurt, există ceva pentru toate gusturile și toate nevoile. În acest fel, îl vei găsi neapărat pe cel care îi va face pe plac mamei tale.

Descoperiți ofertele

Add Comment