Xbox & Bethesda Games Showcase: data conferinței, jocuri și așteptări! | Xbox One

Xbox și Bethesda se pregătesc să țină conferința de vară în care vor fi prezentate jocuri noi! Chiar dacă E3 2022 nu va avea loc anul acesta, următoarele câteva luni vor fi din nou o oportunitate pentru industria jocurilor video de a prezenta multe jocuri. În perioada verii vor avea loc mai multe evenimente și evident că nu va fi ratată vitrina Xbox.

Conferința Xbox și Bethesda va avea loc pe 12 iunie 2022!

Conferința Xbox & Bethesda Games Showcase va avea loc pe 12 iunie. Ca în fiecare an, vom avea noutăți despre jocurile Xbox Game Studios, dar și jocurile de la editori terți. Noi jocuri pentru Xbox Game Pass vor fi, de asemenea, anunțate din când în când.

Conform imaginii care însoțește anunțul conferinței, este ușor de imaginat că un anume Starfield va fi prezent la eveniment. Noul joc de la Bethesda care are loc în spațiu ar trebui astfel să fie vedeta evenimentului.

Xbox & Bethesda Games Showcase va oferi o mulțime de informații despre jocurile care vor fi lansate în curând în ecosistemul Xbox, precum și despre cele care se vor alătura în curând catalogului Game Pass, pe consolă și PC.

Rețineți că pentru moment, Activision Blizzard nu va fi prezent alături de Microsoft și Bethesda, deoarece preluarea nu a fost încă finalizată. Acest lucru ar trebui făcut până în iunie 2023.

Cum să urmărești Xbox & Bethesda Games Showcase?

Xbox & Bethesda Games Showcase va fi live online pe platformele obișnuite, precum și pe Xboxygen. O emisiune live va fi transmisă în direct pentru a urmări toate anunțurile.

 • Ce ? Prezentare de jocuri Xbox și Bethesda
 • Cand ? Duminică, 12 iunie, ora 19:00 (ora Franței)
 • Cât timp ? Conferința va dura aproximativ 90 de minute
 • Unde ? Pe YouTube și Twitch, precum și pe Xboxygen, ca de obicei

Ce jocuri exclusive vor fi prezente la conferința Xbox & Bethesda?


Ca în fiecare an, echipele Xbox s-au pregătit pentru eveniment de câteva luni deja și ne putem aștepta din nou la o avalanșă de jocuri anunțate și prezentate. Dacă Starfield va avea cu siguranță dreptul la o mare prezentare a gameplay-ului, Xbox are deja multe jocuri anunțate și pentru care așteptăm vești. Iată câteva din lista de jocuri Xbox Game Studios.

 • Întuneric perfect
 • Saga lui Senua: Hellblade 2
 • Proiect Mara
 • Declarat
 • Lumile exterioare 2
 • Fabulă
 • Forza Motorsport 8
 • Starea de degradare 3
 • Everwild
 • contrabandă
 • cădere roșie
 • The Elder Scrolls VI
 • Indiana jones
 • Wolfenstein III

Cu un timp de 90 de minute, Xbox nu va avea timp să facă o prezentare a tuturor jocurilor sale anunțate și doar cele care vor fi lansate pe termen mediu vor oferi gameplay. Starfield va fi acolo, dar ne imaginăm că și Redfall și Hellblade 2. În rest, este încă greu de prezis, dar nu este imposibil ca și următorul Forza Motorsport să se arate din moment ce au avut loc deja primele sesiuni de teste cu o selecție de jucători.

Jocuri care au șanse mari de a fi afișate la Conferința Xbox

La ce surprize să vă așteptați la vitrina Xbox și Bethesda?

Ca în fiecare an, zvonurile se vor accelera pe măsură ce ne apropiem de data evenimentului, stabilită pentru duminică, 12 iunie 2022. Unele vor fi cu siguranță confirmate, dar surprize sunt probabil pe drum anul acesta.

Ca de obicei, Microsoft ar putea dedica o parte a conferinței sale anunțului de noi jocuri independente, inclusiv unele pepite care sunt adesea destul de atractive din punct de vedere vizual. Între diferitele „Premiere mondiale”, Microsoft se va asigura, de asemenea, că oferă un catalog variat de jocuri de la editori terți pentru a-și completa oferta. Ne gândim în special la A Plague Tale: Requiem, care are un parteneriat cu Xbox, deoarece jocul va fi disponibil de îndată ce va fi lansat în 2022 în Xbox Game Pass.

Vedeta conferinței va fi cu siguranță serviciul emblematic al Microsoft. Odată cu consolidarea PlayStation pe nișă, Xbox Game Pass va trebui să-și dubleze eforturile pentru a continua să convingă din ce în ce mai mulți utilizatori. Preluarea studiourilor, inclusiv a celor ale Activision Blizzard, urmărește, de asemenea, să lanseze tot mai multe jocuri majore în serviciu.

De asemenea, este destul de puțin probabil ca Call of Duty: Modern Warfare II să fie prezent la conferința Xbox din acest an sau să fie planificată o desfrânare a jocurilor Activision Blizzard. Preluarea trebuie totuși validată de autorități, iar Sony încă are un parteneriat cu Activision pe franciză. Cu siguranță va trebui să apelați la conferința PlayStation pentru a urma secvența obișnuită de joc lungă a următorului Call of Duty. Oricum ar fi, Microsoft are deja suficiente jocuri mari pentru a se arăta atât cu studiourile sale, cât și cu cele ale lui Bethesda.

Add Comment