Vampire: The Masquerade – Swansong, Walkthrough: Găsiți cele mai bune 5 sfaturi pentru un început bun

sfat de știri Vampire: The Masquerade – Swansong, Walkthrough: Găsiți cele mai bune 5 sfaturi pentru un început bun

În Vampire: The Masquerade – Swansong, jucați pe rând trei personaje cu abilități unice. Cu o componentă RPG, jocul vă oferă o poveste narativă și o investigație aprofundată a unui eveniment tragic care a pus în mișcare societatea vampirilor din orașul Boston. Găsiți în acest ghid cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a începe bine această aventură Big Bad Wolf.

rezumat

  • 1 – Un univers deja stabilit
  • 2 – O mulțime de opțiuni
  • 3 – Lupte verbale, voință și sete
  • 4 – Confruntări
  • 5 – Fișa personajului și experiența

1 – Un univers deja stabilit

Jocul te lansează direct în universul Vampire: The Masquerade iar personajele vor explica rapid termenii specifici folosiți. Deși acest lucru permite dialoguri coerente, neofiții se pot găsi rapid pierduți. Ce este un prunc, un potir sau chiar Primogenul, Camarilla și Anarhii? Nu ezitați să aruncați o privire în Codex, care se umple pe măsură ce progresați. Veți găsi o mulțime de informații utile, dar nu obligatorii, despre tradiție și personaje pentru a vă cufunda mai ușor în această aventură narativă.

Codexul conține o mulțime de informații utile.


2 – O mulțime de opțiuni

Te vei confrunta cu multe situatii unde va trebui să faci alegeri. Este imposibil să faci totul într-un singur joc și va trebui să repornești diferitele scene pentru a descoperi căile multiple ale jocului. Poate fi o simplă decizie între două posibilități care pot afecta continuarea. Dar cel mai important, va trebui să alegeți în majoritatea interacțiunilor indiferent dacă vrei sau nu să-ți cheltuiești sângele și voința, resurse valoroase care cu siguranță îți vor fi utile mai târziu. Este mai important pentru tine să pui un adversar în locul lui decât dezvăluirea misterului unui cufăr ascuns și încuiat? Gestionarea resurselor dumneavoastră este importantă și discutăm acest subiect chiar mai jos.

Multe alegeri influențează restul poveștii.

Vampire: The Masquerade - Swansong, Walkthrough: Găsiți cele mai bune 5 sfaturi pentru un început bun

3 – Lupte verbale, voință și sete

Luptele din Vampire: The Masquerade – Swansong au loc sub formă de dialoguri. Personajele tale au abilități și atribute. Îi pun împotriva adversarilor lor pentru a obține victoria. Dacă nivelul tău este prea scăzut în comparație cu adversarul tău, te poți concentra pe creșterea abilității dorite cu până la trei puncte, necesitând voință. Atenție, interlocutorul tău poate face același lucru. Puteți vedea procentul de șansă sub caseta de dialog. Dacă este prea mare, uneori poate fi mai înțelept să nu-i dai o șansă și să-ți păstrezi Voi pentru o acțiune mai ușoară mai târziu.

Îți recâștigi puterea de voință câștigând dialoguri, folosind obiecte care pot fi alese în diferite scene sau inițiind una nouă.

Același lucru este valabil și pentru Discipline. Acestea sunt legate de clanul căruia îi aparține personajul pe care îl jucați. Folosirea lor, în dialog sau în explorare, îți crește nivelul de poftă de sânge. Va trebui să bei de la un om pentru a-ți potoli setea. Evitați să-i ucideți, veți crește scorul de suspiciuneacordându-ți penalități de calificare în timpul dialogurilor.

Poate fi mai bine să nu folosiți sânge în acest schimb.

Vampire: The Masquerade - Swansong, Walkthrough: Găsiți cele mai bune 5 sfaturi pentru un început bun

4 – Confruntări

Confruntările sunt un fel ca șefii în joc. Acestea sunt dialoguri în mai multe etape. Este apoi indicat numărul de erori permise. Dacă faci prea multe greșeli, confruntarea este pierdută iar povestea continuă să avanseze ținând cont de înfrângerea ta.

Deși finalizarea etapelor cu abilități asigură un punct de victorie în confruntare, poți scăpa și cu linii simple de dialog. Cunoașterea puțin despre interlocutorul tău îți poate permite să faci alegerile corecte. Ce vrea, cum reactioneaza la provocare etc?

Nu trebuie să încerci să câștigi fiecare etapă, dacă nu ai voie să faci o singură greșeală. Dacă utilizarea puterii voinței este prea mare și este puțin probabil să reușească, preferă să-ți treci rândul și să-ți păstrezi voința în această rundă pentru a contraataca mai bine mai târziu.

Câștigarea confruntărilor aduce adesea recompense mari ca obiecte sau linii care va fi util personajului tău pentru această scenă, sau chiar întregul joc.

Scorul nostru de intimidare ne face să câștigăm această etapă.

Vampire: The Masquerade - Swansong, Walkthrough: Găsiți cele mai bune 5 sfaturi pentru un început bun

5 – Fișa personajului și experiența

Să vorbim despre fișa de caracter și despre câștigul de experiență. Nu vă putem spune exact cât de bine funcționează, dar arată fiecare interacțiune secundară sau principală reușită vă oferă XP de distribuit la începutul scenei următoare cu același personaj. Puteți vedea ce ați reușit sau ați eșuat la sfârșitul scenei pe ecranul rezumat.

Există trei moduri de a petrece această experiență:

  • Atribute: Îmbunătățirea atributelor vă crește șansele de succes în cazul unei egalități în timpul unui dialog cu o abilitate legată de acesta.
  • Aptitudini : Veți putea folosi abilitățile cu aproape orice interacțiune, fie în dialog sau în explorare. În cazul acestuia din urmă, concentrarea nu poate fi folosită și veți avea nevoie de un nivel minim pentru a activa interacțiunea.
  • Discipline: După cum am menționat mai sus, acestea sunt legate de clanul personajului tău. Punerea de puncte în el este relativ costisitoare, dar bonusurile pe care le aduc și interacțiunile pe care le deblochează sunt foarte interesante. Nu le lăsa deoparte prea mult timp.

De asemenea, amintiți-vă să aruncați o privire la Talentele dvs. Acestea sunt deblocate pe măsură ce efectuați anumite acțiuni, cum ar fi bea fără a ucide, trecerea testelor de persuasiune etc. Cu cât faci mai mult, cu atât avansezi mai mult către diferitele niveluri care deblochează bonusuri foarte utile pentru aventura ta.

Tabelele finale sunt pline de informații despre scena pe care tocmai ați jucat-o.

Vampire: The Masquerade - Swansong, Walkthrough: Găsiți cele mai bune 5 sfaturi pentru un început bun

Vampir: The Masquerade Rezumat al soluției – Cântecul lebădei

Add Comment