urmăriți cumpărăturile live din această seară

Orange va oferi din ce în ce mai regulat oferte pentru smartphone-uri recondiționate din magazinul său online. Cu această ocazie, operatorul va susține în această seară un live pentru a reveni la recondiționarea aparatelor sale și pentru a evidenția ofertele momentului.

Samsung Galaxy S10

Poți deja să pui o cruce în agende: joi seară, la ora 19, Orange va susține o conferință live – mai exact un live-shopping – dedicată ultimelor sale oferte pentru smartphone-uri recondiționate.

Acest live va fi găzduit de consilierul Orange Kathleen și youtuberul Nicolas Catard. Împreună, vor prezenta cele mai bune smartphone-uri recondiționate vândute de Orange. O manipulare a smartphone-urilor se va desfășura live și se vor putea pune întrebări live. Pe parcursul acestui live-shopping, va fi organizat un concurs cu premii de câștigat.

cumpărături în direct @Orange_France smartphone-uri recondiționate speciale, este în 2 zile! Vor fi promoții grozave și cadouri de câștigat 😁
Se întâmplă aici ▶︎ https://t.co/pxnZnwhwfr 👀 pic.twitter.com/29xKR9q760

— NicolasCatard (@NicolasCatard) 17 mai 2022

Pentru a participa la aceste cumpărături live, nimic nu poate fi mai simplu, trebuie doar să accesați această pagină. Permite fie să urmăriți evenimentul în direct, fie să vă înregistrați pentru a fi anunțat prin SMS când începe.

Care vor fi smartphone-urile recondiționate prezentate de Orange?

Kathleen și Nicolas Catard nu vor răspunde doar la întrebările care pot apărea la cumpărarea unui smartphone recondiționat, ci vor prezenta și cele mai bune oferte care vor fi avute pe magazinul Orange. Trei smartphone-uri „stele” vor fi în centrul dezbaterilor.

portocaliu reconditionat
Smartphone-uri „vedetă” recondiționate Orange.

iPhone XR recondiționat, mai întâi. Beneficiaza in prezent de o frumoasa reducere imediata de 70 de euro pe magazinul online Orange. Acesta este unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț de la Apple, care beneficiază și de o actualizare exemplară.

Samsung Galaxy S10 renovat, atunci. În ciuda celor trei ani de existență, rămâne un smartphone Android recomandat în prezent. Designul său este de succes, camera sa încă rezistă perfect și Samsung a actualizat-o la Android 12 la începutul anului. Beneficiaza si de o reducere imediata de 30 de euro in prezent.

iPhone 8 recondiționat pentru a termina. Este pur și simplu un prim preț excelent pentru un dispozitiv Apple. Perfect pentru echiparea unui elev de gimnaziu sau de liceu drept primul lor smartphone, mai ales că și ei beneficiază (încă!) de cele mai recente actualizări de software de la Apple. La fel ca și Galaxy S10, și acesta are dreptul la 30 de euro la reduceri imediate în acest moment.

Care sunt avantajele de a lua un smartphone recondiționat de la Orange?

Bunurile recondiționate încep încet, dar sigur, să intre în mentalitatea francezilor. Acestea sunt produse care au fost deja despachetate sau utilizate de un utilizator anterior și au fost recondiționate de un specialist în electronică.

Pentru smartphone-urile sale recondiționate, în acest caz, Orange se bazează pe doi experți în a doua viață mobilă: Cadaoz și Recommerce, pentru a testa, recondiționa, reseta și reambalează produsele. Tot ei sunt cei care se ocupă de estimarea stării telefonului, notat printr-o notă. Sunt efectuate până la 46 de puncte de control.

  • Cu gradul A+: produsele pot avea unele micro-zgârieturi pe carcasă și/sau pe ecran (nu sunt vizibile pe ecran)
  • Cu gradul A: produsele pot prezenta unele urme de utilizare nepronunțate pe carcasă și/sau pe ecran (nu sunt vizibile pe ecran)

Cumpărarea unui smartphone recondiționat are un dublu avantaj. Pe de o parte, economisește bani, deoarece aceste smartphone-uri sunt vândute cu 20 până la 40% mai ieftin decât noile lor omologii.

Pe de altă parte, face un gest pentru mediu. Oferirea unei a doua viață unui smartphone evită deșeurile electronice inutile. Mai ales în cazul smartphone-urilor menționate mai sus, care sunt capabile, datorită performanțelor și actualizărilor software, să mai reziste câțiva ani lungi.

Cum să urmărești acest cumpărături live și să-ți pui întrebările?

Acest live se dorește a fi cât mai accesibil: va fi disponibil direct pe site-ul Orange, fără înregistrare, iar telespectatorii își vor putea adresa întrebările direct celor doi prezentatori prin chat.

În timpul acestui Live Shopping, videoclipul va apărea în mijlocul ecranului, însoțit de un chat în stânga și de produsele prezentate în dreapta. Dacă un smartphone sau o ofertă vă interesează, faceți clic pe el. Veți fi apoi redirecționat către foaia de prezentare din magazinul Orange.

Add Comment