TEST Evil Dead: The Game, trezirea morților nu este niciodată o idee bună

The franciza răul mort este cult printre iubitorii de filme de groazăcu în 1981 un prim film cu buget redus regizat de Sam Raimi, care a făcut-o din nou cu un remake/reporniți șase ani mai târziu, pe un ton mult mai comic și chiar mai sângeros. Două filme de cult care au fost tratate cu o continuare foarte frumoasă, Evil Dead: Armata Întunericuluiare o reporniți în 2013 (fără Sam Raimi) și chiar un serial TV pe Starz in 2015, Ash vs. evil Dead. La fel de mult să spun astaerau mulți fani care așteptau Evil Dead: The Gamedar Jocuri Boss Team și Sabre Interactive nu reușesc să plătească un tribut licenței oferind un bun jocul

Gameplay-ul Survivor se luptă să fie distractiv.

Evil Dead: Jocul este un joc multiplayer jocul asimetric, în conformitate cu Mort la lumina zilei Unde vineri 13th: Jocul. Patru jucători întruchipează supraviețuitoriopus unui al cincilea jucător care controlează Demonul Kandar și slujitorii săi. După cum sa explicat într-un tutorial lung și cuprinzător, primul trebuie să găsească paginile Necromoniconprindeți un pumnal și paginile lipsă, alungați creaturile și, în sfârșit, protejați-l Cartea morțilorin timp ce Demon trebuie să-l omoare pe supraviețuitori sau distruge Necronomicon la finalul jocului. Două obiective opuse, unul jocul foarte diferit de fiecare dată.

Jocurile se desfășoară pe o singură hartă, care are cel puțin meritul de a fi mare, cu zone inspirate din franciză (cu excepția reporniți, exclus din joc). O vastă zonă deschisă care trebuie explorată în echipă, pe jos și chiar cu mașina, pentru a îndeplini obiectivele ca Supravieţuitor și mai presus de toate să dezgroape pradă, personajele incepand jocul fara nimic in buzunare. Și Este un pic o cursă pentru a găsi cele mai bune arme la corp la corp și la distanță la începutul meciului, resursele nu sunt multe si mai trebuie sa gestionam munitia, cutiile de sifon care dau PV, chibriturile pentru a crea zone de lumina si amuletele care ofera un mic scut. Cufere rare sunt, de asemenea, prezente, permițând să aibă pradă mai mult sau mai puțin rare și mai ales fiole pentru a îmbunătăți statisticile personajului său în timpul jocului, care devine rapid necesar pentru a supraviețui împotriva slujitorilor lui. Demonul Kandar. Dacă ai norocul să găsești jucători care au ascultat în timpul tutorialului, jocul merge relativ bine, dar dacă echipa se dispersează, este moarte sigurămai ales că este prezent un indicator al fricii, urcând cu viteză maximă când un personaj este singur sau activează capcane, pâine binecuvântată pentru Demonul Kandar care trebuie doar să aleagă supraviețuitori unul câte unul.

În general, cel jocul de Supravieţuitor se luptă să fie distractiv, pusă pe seama unei anumite rigidități a comenzilor, bug-uri care fac ca obiectele să sară în cufere (prevenindu-le să fie apucate sau să le vadă statisticile) și o cameră cu adevărat groaznică în interior. Rămân luptele cu adevărat plăcute, mai ales în lupta corp la corp, cu execuții sângeroase în spiritul pur al francizei, chiar dacă totul este adesea destul de dezordonat, făcând acțiunea de necitit. Jocul în echipă este important, cu clase de caractere orientate spre acțiune corp la corp, foc la distanță sau sprijin, ca să nu mai vorbim de prezența unei abilități speciale legate de clasa de caractere. Deși este esențial să te joci cu prietenii în supraviețuitori la Evil Dead: Joculbine, micile diferențe între clase nu reușesc să varieze jocul, personajele găsesc aceleași arme și au aceleași atacuri. Un alt punct care nu ajută la ca acțiunea să fie lizibilă și părțile variate este reciclarea personajelor. Da, franciza a prezentat aceiași eroi și eroine de ani de zile, dar s-a terminat cu patru Frasin diferit într-o casă, cu cămașa lui albastră emblematică și pantalonii maro mai mult sau mai puțin modificați, noroc să-și dea seama cine este cine și cine ce face.

Pe partea de Demonul Kandar, este o altă poveste. Jucătorul care întruchipează creatura a scăpat din Necronomicon alege la începutul jocului o clasă între Necromantcel Păpușar si șef de războide fiecare data cu atribute si monstri diferiti, chiar daca in termeni absoluti, nu prea se schimba, in afara de convocarea sefului, evident din filme.

Un frumos tribut adus licenței, referințele sunt numeroase și semnificative.

Evil Dead The Game 08 02 22 (4)Aici, jucătorul trebuie să colecteze globuri de energie de pe hartă pentru a-și crește puterea, a crește nivelul și a debloca abilități precum deținerea unui servitor, mașină sau Supravieţuitor înspăimântat, deschide portaluri pentru a invoca creaturi, pentru a întinde capcane sau pentru a întruchipa un șef. Pe lângă bunuri, acțiunea se petrece aici la persoana întâi, cu o cameră rapidă la nivelul solului, un semn distinctiv al lui Sam Raimi. Este destul de distractiv la început, face cu ochiul distractiv, dar camera devine rapid capricioasă, cu mișcări rapide care necesită să luați de două ori pentru a vă poziționa corect în fața unei capcane pentru a o activa. Și în interior (pentru că da, Demonul Kandar nu se opreste pe palier), e si mai rau, greu de deplasat prin case fara tensiune, mai bine sa deschizi o poarta la intrare si sa-i lasi pe acoliti sa-si faca treaba. Aici din nou, în ciuda a trei clase de caractere diferite, cel jocul per total rămâne la feliar dacă este distractiv să-l urmărești pe supraviețuitoriataca-i deschizând portaluri sub nasul lor, prinde cufărurile cu Mână sau ceva Minis de cenușă sau chiar înspăimântați alți jucători alergând peste ei (declanșând a țipător pe ecranele lor), după câteva jocuri, sentimentul de a fi jucat deja jocul este prezent…

In orice caz, Evil Dead: Jocul încearcă lucrurile să varieze plăcerile, în special cu un arbore de abilități specific fiecărui personaj, supraviețuitori Unde demoni. La sfarsitul fiecarui joc, experienta este deblocata, ridicand nivelul personajului si oferind astfel posibilitatea de a imbunatati abilitatile pasive pentru a fi mai rezistent sau mai puternic, iar unele puteri active se obtin chiar si dupa un pachet de niveluri dobandit. Din păcate, acest lucru încă nu variază jocul, îi lipsește profunzimea abilităților caracterului pentru a le face mai unice pe măsură ce trec nivelurile. Găsim și misiuni solo, inspirate din scene din filme și serii, foarte scurte, foarte plate și cu o dificultate mare, ceea ce este enervant, mai ales fără prezența punctelor de control. Un frumos tribut adus licenței, referințele sunt numeroase și apreciabile, dar este umplutură pură fără interes real. Și să nu uităm nici de diversele probleme tehnice… Vorbisesem deja despre obiecte care sar pe loc, dar trebuie să ne bazăm și pe anularea jocurilor în desfășurare din cauza problemelor de server, a imposibilității realocării anumitor taste ale tastaturii ( obligându-ne să ne jucăm cu controlerul) sau nevoia de a fi conectați chiar și pentru a juca misiuni solo sau împotriva AI: nu foarte practic când jocul spune că nu ai conexiune la Internet, obligându-te să-l părăsești și apoi să repornești până dispare problema fara explicatii. Din fericire, există joc încrucișat integrală pentru a găsi rapid jocuri online.

În sfârșit, să vorbim puțin despre grafică și sunet. Evil Dead: Jocul este destul de frumos, pentru un joc multiplayer. Suntem departe de palma grafică, modelarea personajelor este corectă, cu grijă totuși acordată unor chipuri foarte recunoscute. Rețineți și texturile în general frumoase, cu efecte destul de luminoase și de umbră, care contribuie foarte mult la atmosfera îngrozitoare a jocului, care uneori poate fi cu adevărat stresantă uneori. Pe partea audio, regăsim muzica filmelor, care rămân discrete, dar este pentru a auzi mai bine vocile personajelor, și acolo, dezvoltatorii au avut ideea bună să apeleze la actorii și actrițele filmelor și serialului, inclusiv Bruce Campbell întruchipând diferitele versiuni aleAsh Williamsadică o vei auzi foarte des în joc, dar în acest punct, nimeni nu se va plânge.

Evil Dead The Game Test Banner

Evil Dead: The Game ne va fi dezamăgit, la fel de mult pe cât ne va fi frustrat. Este clar că Jocuri Boss Team avea idei pentru jocul său multiplayer la jocul asimetric, care este inspirat mai mult de vineri 13th: Jocul cea de Mort la lumina zilei. Dar iată-l, chiar dacă referirile la franciza creată de Sam Raimi sunt numeroase și destul de bine integrate (cu accent pe horror mai degrabă decât pe umor), cel jocul este dezordonat și prea repede repetitiv, dând rapid impresia de a merge în cerc și de a face aceleași lucruri din nou și din nou cu fiecare joc. Diferitele clase de personaje nu reușesc să varieze plăcerile, acțiunea este pe cât de haotică, pe atât de plăcută și este absolut necesar să te joci cu prietenii ca Supravieţuitor. stai Demonul Kandarcare lasă un sentiment ceva mai pozitivdar Evil Dead: Jocul este de obicei genul de joc care poate fi jucat pentru o seară scurtă, o dată pe lună, între prieteni și iubite, înainte de a fi dat deoparte, și care este foarte probabil să ajungă pe rafturile „chez Prixbas”, unde prețurile sunt mici.

Puteți găsi Evil Dead: Jocul la 39,99€ la Fnac, la Micromania, Cultura sau pe Amazon.

Cel mai

  • Multe referințe la franciză
  • Execuțiile sângeroase
  • Jocuri cu Demonul lui Kandar, destul de distractive

Cei mai mici

  • Gameplay-ul din Survivors, o adevărată mizerie
  • Personaje care seamănă toate
  • Devine prea repetitiv
  • Misiuni solo, umplere

editor de miniaturiClint008
Scriitor – Tester

.

Add Comment