Roller Champions: Data lansării, gameplay-ul… facem bilanțul jocului Ubisoft

Știri despre jocuri Roller Champions: Data lansării, gameplay-ul… facem bilanțul jocului Ubisoft

Anunțat oficial la E3 2019, Roller Champions a avut o producție accidentată. Dezvoltat de Ubisoft Montreal cu ajutorul lui Winnipeg și Pune, software-ul pentru sport orientat spre arcade a fost planificat pentru prima dată să sosească în 2020, înainte de a fi împins înapoi în 2021. În sfârșit, în 2022 va ajunge acest joc amuzant de role. Adesea, în comparație cu Rocket League, titlul Ubisoft joacă și cartea simplității pentru distracția imediată. Rămâne de văzut dacă are formula potrivită pentru a întâlni și succesul. Cu câteva zile înainte de lansare, facem bilanțul Roller Champions.

rezumat

  • Ce este Roller Champions? Care sunt regulile?
  • Care sunt caracteristicile gameplay-ului?
  • Ce se întâmplă în ceea ce privește modurile de joc?
  • Este posibil să vă personalizați sportivul?
  • Care este modelul său de afaceri?
  • Când și pe ce mașini vor fi disponibile Roller Champions?

Ce este Roller Champions? Care sunt regulile?

Roller Champions este un joc sportiv orientat spre arcade, cu reguli și comenzi ușor de învățat, astfel încât oricine se poate distra rapid. Proiectat pentru multiplayer, oferă două echipe de trei sportivi pe role pentru a concura într-o arenă circulară.. Principiul este simplu: trebuie să prinzi o minge, apoi să treci prin patru porți situate pe stadion, asigurându-te că echipa ta păstrează posesia. Odată ce micul carusel a fost finalizat, se deschide un obiectiv situat sus. Jucătorul care reușește să arunce mingea înăuntru oferă un punct echipei sale. Prima echipă care a marcat cinci puncte câștigă. Dar atenție, cu cât o echipă reușește să facă mai multe ture de stadion (prin activarea celor 4 porți) înainte de a înscrie, cu atât marchează mai multe puncte. Aceasta înseamnă că, dacă o echipă reușește să facă trei ture complete (12 porți activate), va înscrie direct 5 puncte atunci când pune mingea în coș. Desigur, dacă echipa adversă interceptează mingea, numărul turelor este resetat (și golul se închide).

Roller Champions: Data lansării, gameplay-ul... facem bilanțul jocului Ubisoft

Care sunt caracteristicile gameplay-ului?

În arena în care cei șase jucători luptă pentru controlul mingii, sunt disponibile o mână de mișcări care urmează să fie executate în funcție de situațiile întâlnite. În apărare, un mic tackle bun din partea familiilor este puternic încurajat pentru a-l face pe adversar să piardă mingea. În atac, eschivarea, scufundarea și, bineînțeles, trecerea vă permit să evitați atacurile inamice. La un nivel înalt, doar echipele care combină aceste tehnici cu brio vor reuși să-și învingă adversarii. Deoarece pista stadionului este curbată, este indicat să luați viteză pe pantele de coborâre și să treceți mingea folosind recul de pe pereți. În cele din urmă, este posibil să te sprijini pe spatele unui coechipier. Acest lucru are ca efect trimiterea avatarului în cer, apropiindu-l de obiectiv.

Roller Champions: Data lansării, gameplay-ul... facem bilanțul jocului UbisoftRoller Champions: Data lansării, gameplay-ul... facem bilanțul jocului Ubisoft

Ce se întâmplă în ceea ce privește modurile de joc?

Roller Champions oferă 5 moduri de joc. Primul este Training, care, după cum sugerează și numele, oferă posibilitatea de a-ți perfecționa stilul de joc într-o hartă specială compusă din diverse obstacole. Al doilea este Quick Match, în care jucătorii de același nivel concurează prin intermediul matchmaker-ului. Deloc surprinzător, în program sunt și jocuri personalizate pentru a vă crea propriile sesiuni prin mai multe opțiuni (echipe, boți, arena, chat vocal). Al patrulea mod este Jocuri clasate, pentru a urca pe rând și a trece de la „garaj” la „campion de elită”. În cele din urmă, serviciul de joc necesită, modurile temporare vor ateriza în mod regulat pentru a menține interesul fanilor.

Roller Champions: Data lansării, gameplay-ul... facem bilanțul jocului UbisoftRoller Champions: Data lansării, gameplay-ul... facem bilanțul jocului Ubisoft

Este posibil să vă personalizați sportivul?

Da, Roller Champions are o opțiune care oferă acces la personalizarea avatarului său. Pasionații de personalizare vor fi încântați să afle că își pot schimba ținutele (cască, patine, mănuși, salopetă), bannere, titluri, emote și chiar efecte speciale atunci când marchează un gol.

Care este modelul său de afaceri?

Aplicația Ubisoft este gratuită. Prin urmare, este gratuit de descărcat, dar are elemente în universul său care pot fi achiziționate cu bani reali. Când Roller Champions va fi lansat, va ateriza cu un prim sezon care va include un Roller Pass care oferă 41 de recompense cosmetice. Unele articole pot fi deblocate gratuit jucând jocul, câștigând fani și completând provocările sponsorilor.

Când și pe ce mașini vor fi disponibile Roller Champions?

Roller Champions vine pe 25 mai 2022 pe PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Vești bune, titlul Ubisoft este cross-play și cross-progression. Editorul francez precizează că jocul său va aluneca puțin mai târziu pe alte platforme precum Switch, Stadia, Amazon Luna, iOS și Android.

Roller Champions: Data lansării, gameplay-ul... facem bilanțul jocului Ubisoft

Add Comment