Rezultate WWE SmackDown 1 iulie 2022

WWE SmackDown Phoenix, Arizona

Comentatorii sunt Michael Cole și Pat McAfee.

– In aceasta seara este WWE SmackDown, show-ul albastru incepe cu comentatorii care ne intampina. Participanții la meciul masculin Money in the Bank Ladder Match sunt deja pe scări în ring, în afară de Omos, care stă lângă o scară cu MVP.

Seth Rollins vorbește primul pentru a ne urca bun venit la SmackDown. El ne spune că poate vorbi pentru fiecare participant… este întrerupt de Drew McIntyre care nu vrea ca Rollins să vorbească în numele lui. Același lucru pentru Riddle. Seth Rollins ia microfonul și spune că cel mai bun loc pentru a încasa este la SummerSlam cu meciul dintre Roman Reigns și Brock Lesnar… deja a făcut-o!

Riddle vorbește cash-in despre Roman Reigns, dar Sami Zayn spune că nu se va întâmpla! El este în meciul MITB Ladder și va lua servieta pentru a o lăsa cu Bloodline. Atâta timp cât are servieta, Roman Reigns va fi în siguranță.

MVP spune că este un uriaș în ring cu ei și ea este favorita clară. Sheamus își amintește că are deja bani împotriva lui Roman Reigns. Drew McIntyre îl oprește și spune că l-a învins deja pe Brock Lesnar în 5 minute și la Money in the Bank îi va învinge pe toți… Muzica lui The Miz ajunge și el urcă pe scenă. Își amintește că ultima dată când a avut servieta, a încasat McIntyre! A sosit rândul lui Ezechiel la fața locului. Se prezintă și spune că merită să fie ultimul participant pentru că trebuia să aibă un meci de calificare împotriva lui Kevin Owens.

Happy Corbin sosește și spune că nimeni nu este la fel de norocos ca el în Las Vegas. Madcap Moss intră și îi spune lui Happy Corbin că a crezut că au terminat cu glumele. El și-a eșuat deja încasările, nu va avea nicio șansă să o facă din nou. El este acolo pentru a ocupa ultimul loc.

Toți luptătorii încep să vorbească în același timp, dar Adam Pearce ajunge pe fața locului și anunță că va avea loc o Battle Royal între toți luptătorii care se află în ring.

Batalie roiala

Participanți: Sheamus, Riddle, Happy Corbin, Sami Zayn, Drew McIntyre, Sami Zayn, Omos, Madcap Moss, The Miz, Ezekiel

La finalul meciului rămân Drew McIntyre, Sheamus și Sami Zayn. Acesta din urmă este eliminat de Drew McIntyre apoi Sheamus încearcă să-l elimine pe McIntyre, dar cei doi luptători se găsesc aproape de frânghii. Happy Corbin apare de nicăieri pentru a-i elimina pe Drew McIntyre și Sheamus.

Câștigător: Happy Corbin

– În culise, Happy Corbin este fericit după victoria sa. Kayla Braxton îi cere răspunsul la provocarea lui Pat McAfee. Corbin nu răspunde…

– Este afișat un videoclip despre rivalitatea dintre Ronda Rousey și Natalya.

– În culise, Megan Morant este alături de Natalya, care asigură că va fi prima persoană care va atinge Ronda Rousey în timpul Money in the Bank. Singurul lucru pe care îl va purta Rousey va fi copilul ei de 10 luni.

– Ziua Nouă își face intrarea. Kofi Kingston și Xavier Woods ne spun că săptămâna trecută toată lumea a vrut să-l vadă pe Shanky dansând. S-au distrat de minune până când au venit Viking Raiders și au distrus totul. Poate că au devenit serioși acum… Viking Raiders vin pe ring. Xavier Woods îi întinde microfonul lui Ivar care vrea să-l ia, dar Woods îi dă drumul și o luptă între cele două echipe explodează. Viking Raiders ajung să aibă avantajul în Noua Zi.

– În culise, The Miz, Madcap Moss, Happy Corbin și Ezekiel sunt alături de Adam Pearce. Acesta din urmă spune că Kevin Owens nu poate lupta, așa că toți patru vor fi într-un Fatal 4-Way în această seară, iar câștigătorul va avea ultimul loc în Money in the Bank Ladder Match.

– Luptătorii sunt în ring pentru următorul meci. Înainte să sune clopoțelul, Becky Lynch sosește să ia loc la masa de comentarii.

6-Woman Tag Team Metch

Alexa Bliss, Liv Morgan și Asuka împotriva Raquel Rodriguez, Lacey Evans și Shotzi

La sfârșitul meciului, Liv Morgan și-a făcut ObLIVion pe Shotzi pentru a-i oferi echipei sale victoria.

Câștigători: Alexa Bliss, Liv Morgan și Asuka

– După meci, Becky Lynch intră rapid în ring pentru a-și face All Man-Handle Slam pe Asuka și a pleca în liniște!

– În culise, Sonya Deville se alătură lui Adam Pearce. Ea își critică decizia de săptămâna trecută (de a o pune într-un meci de Handicap). A fost o greșeală și Sonya Deville îl plesnește!

– The Usos și Street Profits sunt în ring cu Kayla Braxton în centru punându-le întrebări. Prima întrebare adresată celor de la Usos: cât de frică le este să piardă titlurile și cât de frică de reacția lui Roman Reigns dacă le pierde? Soții Usos vor să știe de ce ea întreabă dacă sunt speriați. Par speriati? The Bloodline gestionează toate emisiunile! The Street Profits râd și spun că Roman Reigns conduce spectacolul. Soții Usos, gestionează un supermarket.

A doua întrebare adresată Street Profits: și-au pierdut instinctele criminale și nu se înțeleg după ultimele lor pierderi în PLE. The Street Profits o întreabă unde a auzit asta? Probabil site-uri de lupte! Au acel instinct criminal de când sunt pe SmackDown, l-au avut când sunt cu The Usos. Ei respectă moștenirea soților Usos, dar nu sunt pregătiți pentru profiturile înfometate ale străzii. Ei își vor colecta titlurile de valoare la Money in the Bank.

Cele două echipe se confruntă și fură sloganul echipei adverse.

– Este afișat un videoclip despre Gunther.

– Max Dupri este în ring și ne face cunoștință cu primii clienți ai lui Maximum Male Models! Primul este buzdugan care devine ma.cé care ne defilează pe scenă. Acum este timpul să vă prezentăm al doilea client: Mansoor care devine mån.sôör. Acesta din urmă se prezintă și fanilor de pe scenă.

– In culise, Megan Morant este cu Ronda Rousey care ne spune ca Natalya ar fi bine sa invete sa numere pentru ca bebelusul ei are 9 luni. Ea o va atinge pe Natalya în timpul Money in the Bank.

– Maximum Male Models va găzdui 2022 Tennis Wear Collection săptămâna viitoare pe SmackDown.

Fatal în 4 căi

Câștigătorul va fi în Meciul Ladder Money in the Bank pentru bărbați.

Happy Corbin vs. The Miz vs. Madcap Moss vs. Ezekiel

La sfârșitul meciului, Happy Corbin și-a făcut End of Days pe Ezekiel, apoi a vrut să-l pună, dar Madcap Moss a revenit în ring pentru a-l trimite pe Corbin în colț, apoi a profitat de ocazie pentru a-l fixa pe Ezekiel și a câștiga.

Câștigător: Madcap Moss

– Spectacolul se termină cu comentatorii care ne amintesc de participanții la meciul masculin Money in the Bank Ladder Match și sărbătoresc Madcap Moss, în timp ce Pat McAfee își bate joc de Happy Corbin.

Credit foto: WWE


.

Add Comment