PlayStation Plus: După Elden Ring, celor 7 suflete le place să descopere!

Știri despre jocuri PlayStation Plus: După Elden Ring, celor 7 suflete le place să descopere!

Odată cu sosirea noilor PlayStation Plus Extra și Premium, multe jocuri și genuri sunt disponibile pentru jucători. Și fie că este vorba de acțiune, RPG sau curse, există ceva pentru toată lumea. Dar astăzi, ne vom concentra asupra unor titluri asemănătoare cu sufletele, care sunt inspirate din seria Dark Souls. Vrei mai multe după ce ai terminat Elden Ring? Urmați liderul !

Toate jocurile menționate în acest articol sunt disponibile în oferta Extra și Premium a noului PlayStation Plus.

Suflete de demoni

Deci da, știm că ar trebui să vorbim despre Souls-like, dar tot nu vei refuza un reprezentant autentic al genului? În Catalogul de jocuri PlayStation Plus Extra și Premium, puteți găsi remake-ul Demon’s Souls. Unul dintre titlurile de lansare pentru PlayStation 5! Este de-a dreptul fondatorul Souls-like in sine – dacă ai jucat Elden Ring, știi despre ce este vorba. Vorbim despre un gameplay solicitant, bazat pe citirea atentă a mișcărilor inamicului și un management strict al timpurilor. O opus cu adevărat cult, care va da apoi naștere lui Dark Souls, Bloodborne, Sekiro… Mai ales că acest remake prezintă o tehnică uluitoare care justifică singura scufundarea înapoi în lumea Boletaria. Una peste alta, o parte de neratat a culturii JV pe PlayStation. Hai, nu ezitam!

Transmis prin sânge

Continuăm cu un alt mare joc din studioul FromSoftware: Bloodborne, lansat la ceva timp după Dark Souls 2. După cum probabil știți, titlul preia elementele de bază ale unui Souls dar cu Modul de joc mai rapid si cateva originalitati. Aici, de exemplu, nu există scut sau armură, ci o armă de foc și o lamă care poate lua două forme: ușoară sau grea. Deci, mai mult ca niciodată, eschivarea este esențială. Dar nu neglija nici atacul! Cu o lovitură la timp, puteți imobiliza adversarul pentru a provoca un atac foarte greu și, dacă răspundeți la un asalt suficient de repede, este chiar posibil să vă recăpătați o parte din sănătate. Pe scurt, ai prins ideea! Să nu uităm de univers, fantezie cu adevărat întunecată și inspirată din lucrările lui Lovecraft. Practic, este o nebunie la toate nivelurile.

  • Platforma: PS4 (PS5 prin compatibilitate inversă)

Hollow Knight

Mai este necesar să-l prezentăm pe Hollow Knight? Team Cherry’s Souls-like și metroidvania a devenit o referință a genului, reușind să transpună cerința că știm de el pe un plan 2D. Pentru că da, gameplay-ul titlului este al naibii de bine stabilit, cu o aventură care rezerve lupte memorabile și șefi. Ca de obicei într-un joc de tip Souls, cel mai mic eșec te va aduce înapoi la ultimul punct de control activ, lăsând în urmă o mulțime de resurse. Dar explorarea va fi bineînțeles răsplătită. Înțelegi ce este în joc: fie te plimbi cu riscul de a pierde totul, fie rămâi pe drumul cel bun. Mai presus de toate, ca și pentru Bloodborne, universul este deosebit de lucrat, dând și mai multă personalitate întregului. Pe scurt, dacă nu ați avut încă ocazia să îl jucați, acum este momentul. Un joc cult foarte bun.

  • Platforma: PS4 (PS5 prin compatibilitate inversă)

blasfemiator

În conformitate cu Hollow Knight, ați auzit vreodată de Blasphemous? Este și Souls-like/metroidvania, dar mult mai macabră decât concurența. Aici, e simplu, sunt peste tot urmele unei religii sângeroase, care transpare la fel de mult în decorațiuni, ca și în personajele întâlnite. Chiar și în căutarea ta: tu ești Pocăitul care, înarmat cu sabia lui Mea Culpa, dorește să pună capăt mâniei lui Dumnezeu. Și, desigur, pentru asta, va trebui să te măsori cu o grămadă de inamici, precum și cu șefi supradimensionați. Dar mai mult decât orice, este mai presus de orice direcţia artistică a titlului care marchează cu un fier de călcat fierbinte. Rareori ni s-a dat să vedem un pixel-art atât de detaliat, fiecare tablou oferindu-ne un spectacol absolut nebun. Una peste alta, Blasphemous le are într-adevăr pe toate. A incerca !

  • Platforma: PS4 (PS5 prin compatibilitate inversă)

cenușiu

De data aceasta, lăsăm 2D pentru a ne reconecta cu 3D, datorită lui Ashen. Este un vrăjitor asemănător cu sufletele editat de Annapurna Interactive. Punctul său forte este, fără îndoială, universul și direcția sa artistică, toate în pastel și „low poly” (modele 3D și texturi simple). În ceea ce privește jocul, suntem aici pentru ceva foarte clasic, dar care încă funcționează la fel de bine: monitorizează-ți rezistența pentru a efectua eschivuri și atacurile de care ai nevoie. Dar mai există ceva originalitate, începând cu Village du Vagabond, un fel de HUB care vă permite să cumpărați îmbunătățiri și care va evolua pe măsură ce progresați. În plus, există o formulă mai puțin punitivă decât un Dark Souls, cu de exemplu fântâni în drum spre temnițe pentru a-și recăpăta sănătatea. Cireasa de pe tort, există un mod cooperativ.

  • Platforma: PS4 (PS5 prin compatibilitate inversă)

Surge 1 și Surge 2

În cele din urmă, îndreptați-vă spre viitor cu The Surge și The Surge 2, două jocuri futuriste asemănătoare Souls. Al doilea episod te lasă pe urmele unei tinere misterioase, care – ca și personajul tău – a supraviețuit unui accident aerian. Fără să știi de ce, ai o legătură cu ea. O scuză perfectă pentru a da peste o grămadă de inamici pe parcurs! Pe scurt, să fie spus, narațiunea nu este punctul forte al The Surge. Dar lupta este mult mai mult lucrul lui! La fel ca în alte genuri de tip Souls, trebuie să-ți gestionezi bine atacul și rezistența, dar folosind o mulțime de gadgeturi electronice. Mai presus de toate, ca și în primul opus, este posibil să vizați o parte a corpului adversarului. Un mijloc care va fi cu adevărat foarte util în funcție de inamici. Practic, titluri solide care vă vor face mai mult decât pe plac.

  • Platforma: PS4 (PS5 prin compatibilitate inversă)

Despre noul PlayStation Plus:

Ce este PlayStation Plus?

PlayStation Plus este formula de abonament pentru PS4 și PS5. Prin diferite oferte, te poți bucura de sute de titluri PlayStation, de o listă de jocuri retro, de la PS1 la PS3, și chiar de redare în flux, în funcție de nivelul tău de abonament.

Care sunt ofertele 3 PS Plus?

PlayStation Plus este format din trei niveluri: Essential (8,99 EUR / lună), Extra (13,99 EUR / lună) și Premium (16,99 EUR / lună). Primul oferă aceleași avantaje ca vechiul PS Plus (jocare online, economisire în cloud, jocuri incluse în fiecare lună, reduceri exclusive prin PlayStation Store). Al doilea beneficiază și de un catalog de aproximativ 400 de titluri PS4 | PS5. Iar cel de-al treilea adaugă, pe lângă software-ul retro (PSP, PS1, PS2, PSP), citirea unei selecții de jocuri de la distanță datorită streamingului și – acest lucru este important – demonstrații pentru a testa o mână de blockbuster.

Cine poate beneficia de jocuri gratuite PlayStation Plus?

În funcție de abonament, nu vei avea acces la aceleași jocuri. Cu PlayStation Plus Essential, aveți dreptul la colecția PS Plus (numai pe PS5) și la titlurile oferite în fiecare lună. Cu Extra, ai acces la un catalog PS4 | PS5 cu aproximativ 400 de aplicații. Iar cu Premium, primești aproape 340 de jocuri retro, streaming de titluri PS3 și demonstrații.

Despre PlayStation Plus

Add Comment