parizienii vor relua antrenamentele pe 4 iulie

Reluarea antrenamentelor pe 4 iulie pentru PSG

Parisienii se vor întâlni din nou peste o lună și jumătate pentru reluarea antrenamentelor.

LT

Pochettino repetă că nu știe nimic despre decizia lui Mbappé

“Nu am informațiile și nu știu ce se va întâmpla. Sunt antrenorul lui PSG și mi-aș dori să mai stea câțiva ani. Nu știu când va fi anunțul și dacă este clubul sau cel care îl va anunța.”

Pochettino a reînviat asupra viitorului său și al lui Mbappé

“Sunt două lucruri diferite. Sunt jucători la sfârșitul contractului și noi (colectivul) mai avem un an de contract. Este un meci în care va trebui să ne distrăm, acest al 10-lea titlu este important în istoria clubului.

Ce reprezintă Di Maria în istoria PSG?

Pochettino: “Este un mare jucător, cu o traiectorie extraordinară. Ceea ce a făcut aici timp de șapte ani este extraordinar. Este unul dintre cei mai buni jucători care a jucat pentru acest club”.

Despre controversa Gueye

“Poziția mea este aceeași ca după meci. Au fost motive personale, este un caz individual. Vom vedea despre componența lotului de mâine, dar s-a antrenat normal săptămâna aceasta”.

De ce pleacă Di Maria la sfârșitul sezonului?

“Este la fel cu întrebarea despre Kylian. Nu sunt persoana potrivită să vorbesc despre acest subiect. Am informația, da, dar depinde de club și de directorul sportiv să comunice.”

Pochettino despre cea mai proastă amintire a sezonului

“Marele obiectiv este să câștigăm Liga Campionilor, este o obsesie pentru club. Ar fi ceva magic. Cel mai rău moment al sezonului? Sfârșitul meciului cu Real Madrid. Dar jucătorii au reușit să se ridice pentru a câștiga Titlu din Liga 1.”

Pochettino despre viitorul lui

“Nu văd niciun motiv pentru care să nu fiu aici sezonul viitor. Mai am un an de contract”.

Să mergem la conferința de presă a lui Pochettino, cu o primă întrebare despre Mbappé

Despre decizia lui Mbappé: “Nu-i cunosc decizia. Este o decizie personală, în legătură cu clubul. Nu îmi revine să comunic pe acest subiect. Sunt multe informații și zvonuri”.

Pe lângă ultrași, clubul îi va aduce un omagiu și lui Di Maria

Clubul va sărbători ultima lui Di Maria la Paris, cu o gardă de onoare pentru jucători și un omagiu în vizita sa în capitală. Ultrașii îl vor onora și pe argentinian sâmbătă.

Mbappé din nou la antrenament

Kylian Mbappé este prezent la antrenamentul colectiv al lui PSG, vineri aceasta. Jucătorul a sărit peste sesiunea cu partenerii săi de joi, mulțumindu-se cu munca în interior. După încălzirea cu grupul, a început apoi exerciții individuale. Layvin Kurzawa și Leandro Paredes lipsesc. (LT)

Kylian Mbappé la antrenament © RMC Sport

Mbappé, Gueye, viitorul lui, atmosfera de la Parc, Di Maria… nu vor lipsi subiectele fierbinți

S-a obișnuit cu asta încă de la începutul sezonului: Mauricio Pochettino va fi încă chestionat pe multe subiecte fierbinți vineri. Cu siguranță nu va scăpa de multe întrebări despre viitorul lui Kylian Mbappé care își va anunța alegerea în acest weekend.

De asemenea, va fi invitat să revină la absența controversată a lui Idrissa Gueye weekendul trecut la Montpellier. Jucătorul nu va fi apreciat să nu fie mai acoperit de club pentru alegerea sa de a nu juca înainte de a nu purta tricoul în sprijinul luptei împotriva homofobiei. Viitorul lui, atmosfera din Parc des Princes și probabil ultimul meci al lui Angel Di Maria cu Parisul vor fi alte subiecte dezbătute.

CUP pregătește un mare omagiu lui Di Maria

La finalul contractului cu PSG, Angel Di Maria (34 de ani) va juca cu siguranță sâmbătă ultimul său meci cu Paris. Potrivit informațiilor noastre, Collectif Ultras Paris (CUP) și-a propus să-i aducă un mare omagiu argentinianului, care a sosit la club în 2015. Mai mulți suporteri au lansat un apel către club pe rețelele de socializare săptămâna aceasta pentru a saluta trecerea lui. „Fidéo” la club, pe care îl va părăsi după ce a stabilit un nou record de pase decisive (113). (LT)

Antrenament programat vineri la ora 10:45

Jucătorii PSG se vor antrena vineri de la ora 10:45 la Camp des Loges. Kylian Mbappé nu a participat la sesiunea colectivă de joi, mulțumindu-se cu munca în interior. Cazul lui nu provoacă nicio îngrijorare în cadrul clubului. Prezența atacantului francez va fi atentă.

Bună ziua tuturor!

Bine ați venit în live-ul nostru pentru a urmări conferința de presă a lui Mauricio Pochettino, antrenorul PSG, în ajunul ultimului meci al sezonului împotriva Metz, sâmbătă (21:00, ziua 38 a Ligue 1). Antrenorul argentinian va vorbi vineri de la ora 13:15.

Add Comment