Nathalie Marquay a știut timp de 10 ani că va pleca la 72 de ani…

Jean-Pierre Pernaut ne-a părăsit pe 2 martie 2022. A murit în urma unor accidente vasculare cerebrale repetate, complicații legate de operația pe cord deschis. A suferit de cancer pulmonar, dar nu această boală a învins combativitatea jurnalistului favorit al francezilor. În urma unor accidente vasculare cerebrale repetate, soțul Nathalie Marquay este plasat în comă artificială. Nu s-a trezit din asta, avea 71 de ani.

De la anunțul morții lui Jean-Pierre Pernaut, întreaga Franță este în doliu. Dar, evident, cei dragi și familia lui sunt cei care deplâng cel mai mult absența lui. De asemenea, a fost un eveniment așteptat de public să o regăsească pe Nathalie Marquay, în premieră la televizor, după mai bine de două luni de tăcere, în această 17 mai. Ea era pe platoul de filmare al TPMP, pe C8, intervievat de prietenul său Cyril Hanouna. Și în timpul acestui interviu, mama lui Lou și Tom Pernaut a făcut dezvăluiri care ar putea fi paranormale. Objeko nu-ți ascunde că văduva lui Jean-Pierre Pernaut pretinde că are premoniții. La fel și intuiții atât de puternice încât ar putea deruta mai mult de unul.

Ea explică totul în cartea ei publicată pe 16 septembrie, eu cred. Cu toate acestea, s-ar părea că a primit semne care indică faptul că soțul ei va pleca înainte de 72 de ani. Ea explică totul pe platoul de filmare al TPMP în ciuda scepticismului majoritar pe acest gen de subiect.

Nathalie Marquay primește semne de la Jean-Pierre Pernaut, de dincolo

Oricine a fost nevoit să se întristeze vreodată știe că poate fi liniștitor să-ți imaginezi că cei absenți nu sunt cu adevărat. Ne putem liniști astfel interpretând diferit elementele cotidiene. Dar pentru o mână dintre noi, aceste semne nu sunt doar o chestiune de interpretare, ele sunt adevărate schimburi între lumea celor vii și cea a sufletelor morților. În orice caz, așa crede Nathalie Marquay și spune că a primit mai multe semne de la Jean-Pierre Pernaut de când nu mai este de pe lumea asta.

Pe platoul de filmare al TPMP, recunoaște ea știind că unii își vor bate joc de cuvintele ei. Dar ea presupune, ca întotdeauna. Iar cititorii deObjeko va fi de acord, nimeni nu poate pune sub semnul întrebării credințele altora.

Evident, Nathalie Marquay a fost înconjurată de prieteni pe platourile de filmare ale TPMP. Ea ar putea, așadar, să vorbească despre toate aceste elemente cu încredere și să aibă în fața ei doar oameni compasivi și înțelegători. Mai bine, au vrut să înțeleagă cum a făcut schimburi cu Jean-Pierre Pernaut. Dacă vorbea cu voce tare sau doar în capul ei, sau dacă cuvintele nu erau cu adevărat necesare. Și nu au fost dezamăgiți de răspunsurile ei, deoarece a dat exemple uimitoare. Exemple de discuții cu răposatul ei soț. Ca în ziua în care i-a povestit despre taxele de școală ale copiilor lor și când a găsit 500 de euro într-o carte din biblioteca familiei.

Dar înainte de a oferi toate aceste detalii despre C8, Nathalie Marquay a recunoscut ceva și mai tulburător. Într-adevăr, ea a recunoscut că știa de zece ani că Jean-Pierre Pernaut va pleca înainte de a împlini 72 de ani…

Văduva jurnalistului știa când va pleca și ce va câștiga

Poate părea nebunesc, Objeko ți-o acordă. Dar Nathalie Marquay crede profund în acest dar pe care îl posedă, această intuiție foarte puternică. Și trebuie să recunoaștem, Jean-Pierre Pernaut a avut încredere oarbă în el în acest domeniu. O suna uneori „MA iubita vrăjitoare” prin evocarea relației sale cu dincolo și a premonițiilor sale. Într-adevăr, mama lui Tom și Lou vorbise despre asta cu cel mai bun prieten al ei și cu iubitul fiicei sale. Ea a avut așadar senzația că Jean-Pierre Pernaut nu își poate sărbători cei 72 de ani. Cu toate acestea, a murit pe 2 martie 2022 și ar fi împlinit 72 de ani pe 8 aprilie 2022.


Add Comment