GTA 6: Vești proaste pentru toți fanii care așteaptă cu nerăbdare jocul

Grand Theft Auto 6, la fel ca multe proiecte Rockstar Games, răspândește zvonuri ca un incendiu. Dezlegarea speculațiilor rampante din știrile reale este un exercițiu în sine. De asemenea, lucrurile se schimbă, mai ales când vine vorba de dezvoltarea jocurilor video chiar acum. Să aflăm împreună de ce GTA 6 nu este gata să sosească pe consolele tale.

Fanii GTA așteaptă de aproape zece ani o continuare a lui GTA 5. De fapt, ar fi greu de crezut în existența lui dacă nu ar fi puținele mențiuni ale surselor oficiale. Dar veți fi bucuroși să auziți că Rockstar tocmai a anunțat oficial că GTA 6 este în dezvoltare.

„Suntem încântați să confirmăm că dezvoltarea activă a următoarei ediții din seria Grand Theft Auto este în desfășurare”

a scris Rockstar Games într-un articol postat pe site-ul său oficial.

Nu s-a anunțat încă o dată de lansare

Din păcate, există momentan nu există o dată de lansare pentru GTA 6ceea ce este o adevărată rușine, deoarece a fost recomandat să fie lansat în 2022 din 2018. Fanii GTA și mass-media încearcă încă să dezvăluie misterul acestei date de lansare lipsă.

În 2020, Take-Two a publicat un raport de marketing care a sugerat o lansare în 2023. Analistul de industrie Jason Cohen, care a prezis cu exactitate fereastra de lansare pentru Red Dead Redemption 2, a spus că bugetul de publicitate și alți factori din raport indică o lansare între 2023 și 2024 pentru GTA 6.

Dar alți oameni din industrie par să spună contrariul. Potrivit acestor surse, GTA 6 nu va fi lansat timp de cel puțin 2-4 anidar mai probabil nu înainte de 2025.

Ambele teorii par să fie cel puțin de acord cu privire la 2024 ca un posibil an de lansare, dar mai precis sugerează că GTA 6 se va lansa probabil undeva între 2023 și 2025.
Trailer GTA 6

Pentru a continua pe aceeași temă, nu există încă un trailer oficial. Cu toate acestea, există câteva trailere convingătoare create de fani. Una dintre cele mai populare este o glumă de ziua păcălelii postată de Marlon XGamer, care a primit peste 4 milioane de vizualizări. Youtuberul portughez a dezvăluit gluma la scurt timp după ce a postat-o, dar nu înainte să fi păcălit milioane de telespectatori.

Unele canale false de YouTube Rockstar Games cu nume convingătoare, precum „Rockstar Games Official” și „Rockstar North”, au lansat trailere și teasere similare, spre confuzia internetului. Aceste trailere saturează motoarele de căutare cu informații înșelătoare care fac să pară că există o remorcă atunci când nu există.

Nu lăsa asta să te păcălească. Pentru referință, adevăratul canal YouTube Rockstar Games ar trebui să fie cel verificat. Când trailerul GTA 6 se lansează inevitabil, ar trebui să fie încărcat pe acest canal, precum și pe canalele media de jocuri.

Unde va avea loc GTA 6?

Un alt mare subiect de speculație este locația de filmare a GTA 6. The Know, un canal cunoscut pentru rapoartele sale din interior, raportează revenirea lui Vice City, o locație fictivă cu sediul în Miami, Florida, și prezentată în Grand Theft Auto: Vice City.

Alți fani GTA au găsit indicii care să susțină acest raport. De exemplu, utilizatorul Imgur Tenet007 a încărcat o comparație între harta „Height of Society” a GTA 5 și o hartă a Statelor Unite care evidențiază Florida, Michigan și Mexic.

Personaje GTA 6

De când GTA 5 a introdus pentru prima dată mai mulți protagoniști în serie, teoriile despre modul în care Rockstar se va ocupa de personajele jucabile în GTA 6 au fost răspândite. În orice caz, totul sugerează că va fi o noutate pentru franciză.

Încă o dată, The Know sugerează că jocul va prezenta o protagonistă feminină care poate fi jucată, ceea ce ar fi o premieră pentru serie. Un alt zvon susține că va exista o opțiune pentru un protagonist masculin sau feminin. Cu toate acestea, Rockstar nu a confirmat existența unei protagoniste feminine sau a unor protagoniști selectabili.

De asemenea, nu este clar dacă GTA 6 intenționează să continue poveștile cu mai multe personaje sau să revină la protagoniști unici, ca în versiunile anterioare. Desigur, joci un singur personaj în GTA Online, al cărui succes sălbatic ar putea influența eventuala decizie a lui Rockstar.

Vrei să joci GTA? Iată cele mai bune promoții actuale:

1

promoție -33%

Amazon

19.99

29,99


Vezi pe Amazon


Așteptați… Căutăm prețul acestui produs pe alte site-uri


Actualizat la:
20 mai 2022 11:55

2

Reducere -62%

GTA The Trilogy - Ediția definitivă (Playstation 4)

GTA The Trilogy – Ediția definitivă (Playstation 4)

Amazon

22.99

59,99


Vezi pe Amazon


Așteptați… Căutăm prețul acestui produs pe alte site-uri


Actualizat la:
20 mai 2022 11:55

3

promoție -58%

GTA The Trilogy - Ediția definitivă (Xbox Series X)

GTA The Trilogy – Ediția definitivă (Xbox Series X)

Amazon

24.99

59,99


Vezi pe Amazon


Așteptați… Căutăm prețul acestui produs pe alte site-uri


Actualizat la:
20 mai 2022 11:55

4

GTA V PS5

Amazon

24.99


Vezi pe Amazon


Așteptați… Căutăm prețul acestui produs pe alte site-uri


Actualizat la:
20 mai 2022 11:55

5

Grand Theft Auto: The Trilogy - Ediția definitivă (Nintendo Switch)

Grand Theft Auto: The Trilogy – Ediția definitivă (Nintendo Switch)

Amazon

44,99


Vezi pe Amazon


Așteptați… Căutăm prețul acestui produs pe alte site-uri


Actualizat la:
20 mai 2022 11:55

Add Comment