Fortnite revine iOS și Android cu GeForce Now! Manipularea noastră

Știri despre jocuri Fortnite revine iOS și Android cu GeForce Now! Manipularea noastră

Asta este: versiunea Fortnite in touch este disponibilă pe GeForce Now pentru jucătorii Android și iOS. Iată părerea noastră.

Prin conducerea bătăliei împotriva prețurilor practicate de App Store și magazinele de aplicații Android, Fortnite și-a pierdut o mare parte din audiență. Nu pentru că nu a mai vrut să se joace, ci pentru că Apple și Google au interzis versiunea mobilă a Fortnite din magazinele lor. De atunci, jucătorii de pe iPhone nu au avut cu adevărat nicio opțiune, în timp ce jucătorii de pe Android au avut de a face ei înșiși cu instalarea unui APK. Nu știi ce este? Tocmai aceasta este problema: greu de găsit publicul larg cu astfel de principii tocilar.

GeForce Now, serviciul de jocuri cloud al Nvidia, lucra de ceva timp la o soluție. Versiunea Fortnite in touch era în beta închisă din ianuarie 2022. Acum ușile sunt deschise: toată lumea se poate bucura de ea! Iată ce vă puteți aștepta să vă bucurați din nou de Fortnite pe smartphone sau tabletă, cu comenzi tactile.

Nouvechi

Rețineți că GeForce Now vă va cere doar două lucruri: înregistrați-vă pe site-ul de servicii și conectați-vă la contul dvs. Epic Games. Primul nivel al serviciului de jocuri în cloud este într-adevăr gratuit, dar este limitat la o sesiune de o oră. Dacă vrei să joci doar Fortnite, nu este atât de limitativ. La sfârșitul acestei ore, trebuie doar să reporniți jocul și să așteptați în coadă.

Versiunea Fortnite în contact este surprinzător de familiară. Dacă ați experimentat versiunea mobilă a jocului, veți fi pe teren cucerit. În ciuda faptului că SKU-ul lansat este cu siguranță versiunea pentru PC, toate meniurile sunt accesibile prin touch, iar serviciul nu trece prin emularea unui touchpad pentru a funcționa. Lansarea unui joc este, prin urmare, complet intuitivă. Am crezut la prima lansare ca nu mi-a fost activat contul, din moment ce asteptam verificari separate; nu este asa. Doriți să deschideți Setări? Apasa-l. Vrei să începi un joc? Același lucru. Fără bariere, fără complicații.

Adevăratul Fortnite pe mobil

Odată în joc, încă nu există surprize. Și asta, în cele din urmă, este adevărata surpriză. Toate principiile versiunii mobile „legitime” a Fortnite sunt transferate în această versiune de cloud gaming, inclusiv posibilitatea de a alege între trei moduri de declanșare diferite (automat, tap to shoot sau buton dedicat). În rest, găsim interfața mobilă exactă, cu multiplele ei comenzi rapide dispuse pe ecran în semi-transparență. O diagonală mare va ajuta, ca și aici pe Galaxy Fold 3, la menținerea lizibilității maxime.

Fortnite mobil pe GeForce Now

Ce pierdem? Posibilitatea de a personaliza această interfață. Cu toate acestea, puteți regla sensibilitatea la atingere în setările jocului, ceea ce este cel puțin atât. Uită totuși de posibilitatea de a gestiona cu precizie grafica: această versiune este blocată pe optimizarea sa de bază, care oferă totuși toată puterea serverelor GeForce Now pentru o experiență vizuală cu mult superioară a ceea ce se putea vedea pe iPhone. Inclusiv în ceea ce privește rata de reîmprospătare, deoarece versiunea Fortnite GeForce Now rulează la 120 FPS. Și dacă doriți să conectați un controler, sau chiar o tastatură și un mouse, la smartphone-ul sau tableta dvs…. Doar faceți-o. Pur şi simplu. Este evident compatibil, deoarece este versiunea pentru PC.

Potrivirea potrivită

Cel mai uimitor lucru este că matchmaking-ul funcționează și ca versiunea mobilă. Nu sunt un jucător Fortnite și l-am folosit în principal pentru a compara smartphone-urile: așadar știu să recunosc un server cu roboți și jucători tactili. M-am clasat pe locul 8 și fiecare dintre adversarii mei părea să se chinuie la fel de mult ca mine să țintească. Concluzie? Suntem cu toții pe picior de egalitate.

Fortnite mobil pe GeForce Now

Se pare că Epic Games și-a planificat bine mutarea. Dacă Fortnite pe GeForce Now este într-adevăr versiunea pentru PC, jocul pare să-și separe jucătorii tactili de controlerul și jucătorii de tastatură/mouse. Și datorită acestui lucru, le poate așeza în diferite părți. Așa că nu intrați în panică: jucătorii hardcore de pe mobil nu vor fi complet aruncați în aer într-o jumătate de secundă de jucătorii de PC și utilizatorii de consolă. Cu toate acestea, păstrăm în continuare avantajul jocului încrucișat și, prin urmare, posibilitatea de grupare cu orice prieten, indiferent de platforma de origine.

Ai grijă la întâlnirea ta

Pe scurt, GeForce Now și Epic Games au făcut alegerile corecte în ceea ce privește revenirea Fortnite pe mobil. Experiența este pur și simplu similară cu cea oferită de versiunea târzie pentru mobil, doar că este mult mai frumoasă și mai eficientă. Principiul său de matchmaking, potrivit platformei, înseamnă că atunci când Fortnite va ajunge în curând pe xCloud de la Microsoft, toți jucătorii touch din cloud și local vor putea să se joace între ei.

Fortnite mobil pe GeForce Now

Fii atent totuși: este mai bine să evitați să jucați pe 4G/5G. Nu uitați că jocurile în cloud vă vor devora datele într-o clipă, deoarece principiul său este de a transmite ecranul de la distanță al unui computer de competiție pe smartphone-ul dvs. și vă va permite să interacționați cu acesta. Imaginați-vă un fel de videoclip interactiv YouTube, pentru a simplifica. Cu toate acestea, platforma Nvidia este deosebit de impresionantă în ceea ce privește latența și stabilitatea. Această experiență Fortnite te lasă să te întrebi despre posibilitățile oferite de o lume acoperită de 5G și abonamente nelimitate pentru viitorul jocurilor video.

Add Comment