Comerțul lui Kevin Durant, nemaiauzit? În sport nu există aglomerație

C’te bombă aruncată de dubletul Adrian Wojnarowski – Shams Charania joi seară… Kevin Durant a cerut să părăsească Nets! Considerat unul dintre cei mai mari atacanți din istoria baschetului, transferul său ar fi, fără îndoială, una dintre cele mai mari mișcări ale jucătorilor din lumea… sportului în general. Ce-ar fi să mergem să verificăm?

Scoateți filtrul cu bile portocalie de pe binoclu pentru câteva clipe, căutăm transferuri care au mutat liniile, așa cum vor face cu siguranță cei de la KD.

30 iunie 2022. Ce plăcere să-ți pot primi bun venit fratelui, a manager general al NBA, acasă, pentru o seară plăcută de grătar. „Este bine, totul este gestionat, echipele mele sunt la fața locului și, în orice caz, forța noastră de muncă nu se va mișca. Poate am două sau trei mesaje text de gestionat, dar nimic mai mult”. Ești foarte fericit, pentru că nu ai ocazia specială să-l vezi în restul anului din cauza programului său de ministru. Cei doi copii ai tăi se joacă cu ai lor, vremea este frumoasă pentru că locuiești într-o casă mică, dar drăguță, pe coasta din Los Angeles. Sincer, este regal și nimic nu ar putea împiedica seara să meargă prost. Până la 20:50 Un mic zgomot de pasăre pe telefonul fratelui. Acesta din urmă apucă dispozitivul, îl pornește și ochii lui reflectă aproape imediat un amestec de uimire și emoție imensă. „Bine, îmi pare rău Billy, dar va trebui să fug. Kevin Durant se va muta în această vară.

— Kevin Durant? Dar este un jucător foarte mare, nu-i așa? »

– „Da, cea mai mare bucată din NBA. Riscăm să avem cel mai mare transfer din istoria sportului în această vară. »

– „Deci nu, te opresc pentru că alți jucători au spart ecranul în ceea ce privește mișcarea”.

Aici vă lăsăm și revenim la TrashTalk, vă mulțumim foarte mult că ați pus degetul pe subiectul lucrării. Și un sărut fratelui tău care probabil că nu va face mare lucru mult timp. Care este punctul de comparație pentru ceea ce va fi una dintre cele mai mari meserii din istoria sportului? Ne-am pus întrebarea și, spoiler… o să vorbim despre fotbal.

Neymar Jr – Paris Saint-Germain (2017)

Da, probabil te-ai fi gândit la asta. Bineînțeles că este esențial, indispensabil să începem cu cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Nebunia numerelor, de când starul brazilian a fost schimbat la FC Barcelona contra unei taxe de transfer de 222 de milioane de euro. După ce a câștigat totul în Catalonia, magicianul vrea să-și scrie singur propria legendă. Ei bine, asta ne amintește de cineva. În același timp, să ai în labe un băiat ca Leo Messi te împiedică să iei prea mult soare. Nici unul, nici doi, PSG oferă un salariu care să corespundă așteptărilor sale pe lângă un proiect sportiv complet centrat în jurul lui. După un prim sezon fantastic, fenomenul pierde viteză până când în ultimele luni nu a fost altceva decât o umbră a lui însuși. O altă paralelă drăguță, întrucât, conform ultimelor zvonuri de pe coridoare, și-ar dori să părăsească orașul luminii.

Cristiano Ronaldo – Real Madrid (2009)

La 24 de ani, CR7 a dominat deja Anglia, așa cum puțini au făcut-o înaintea lui. Sub ordinele lui Sir Alex Ferguson, extrema stângă devine o adevărată mașină de goluri nebună, care iese în prima pagină a titlurilor peste Canal de îndată ce pune piciorul pe un gazon din Premier League sau Champions League. În vara lui 2009, Real Madrid a reușit să-și ofere serviciile la prețul unui transfer record la acea vreme. 93 de milioane de euro pentru o carieră care va lua o nouă întorsătură în Spania și va deveni una dintre cele mai frumoase epopee din istoria fotbalului.

Leo Messi – Paris Saint-Germain (2021)

PSG, acest club al excesului. În orice caz, o instituție care știe să profite de problemele financiare ale altora pentru a obține mari beneficii din aceasta. Într-o mare dezordine financiară, FC Barcelona este forțată să renunțe la mânzul său de o viață, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. Dacă semnarea are loc la sfârșitul contractului, acesta va fi considerat unul dintre cele mai semnificative transferuri din istorie. Marea majoritate a fanilor nu și-ar fi imaginat niciodată că La Pulga ar putea într-o zi să-și facă bagajele. Până la urmă, când ne uităm la ce va fi consecința pentru Paris, nu este cel mai mare transfer la nivel sportiv, nici pe departe. Păcat pentru că în fotbal scopul este tocmai să dai goluri, nu să vinzi tricouri.

BONUS – Aokiji at Blackbeard (2015)

Oh, nu ne așteptam să vedem asta aici. Cu toate acestea, ar putea face parte și dintr-unul dintre cele mai mari transferuri din istorie. Pune un amiral al Marinei în echipajul unuia dintre cei patru noi împărați mondiali. Nu, nu vom dezbate eterna întrebare a știi cine este mai puternic între un amiral și un împărat (chiar dacă este vorba despre împărat) dar trebuie recunoscut că această recrutare va fi, fără îndoială, o piatră de hotar în istoria lumii Unui. Bucată. Va avea echipajul pălăriei de paie curajul și curajul să-l bată? Răspuns de la sfârșitul lunii iulie cu începerea sagai finale a operei lui Eiichiro Oda.

Hai, ce alegeri ai la această întrebare? În orice caz, acum le cunoști pe ale noastre. Dacă vreodată, am răspuns și la această întrebare rămânând pur în baschet si merita aruncat o privire. Haide, să continuăm pentru că cum se spune… Agenția Liberă nu așteaptă!

Sursa: sofoot.com / One Piece, vol. 79.

Add Comment