Cele două ceasuri noi de la Huawei te vor pune în mișcare

Huawei revine cu două ceasuri conectate disponibile din 18 mai pentru precomandă. Foarte complet Huawei Watch GT3 Pro și discretul, dar nu mai puțin eficient Huawei Watch Fit 2. Două produse concepute pentru sportivi.

Anunțat în aprilie anul trecut, Huawei Watch GT 3 Pro se prezintă ca un ceas conectat ultra high-end. Acum disponibilă pentru precomandă, lansarea sa este însoțită de Huawei Watch Fit 2. Aceste două ceasuri conectate sunt concepute pentru sportivi, au un design elegant și câteva caracteristici cu adevărat originale, concepute în principal pentru sportivi.

Huawei Watch GT 3 Pro: cel mai premium model sport

Huawei-Watch-GT-3-Pro_Lifestyle
Huawei Watch GT 3 Pro este disponibil în două materiale: Titan și Ceramic. // Sursa: Huawei

Pentru acest nou ceas premium, Huawei a dat totul din greu atât în ​​ceea ce privește substanța, cât și forma. Întrebare design, în primul rând, producătorul a ales să ofere doar două modele: primul oferă o carcasă din titan gri mat de cel mai frumos efect disponibil în 46 mm iar al doilea se vede echipat cu o carcasă ceramică albă, foarte high-end. și disponibil în 43 mm.

Pe partea display-ului, dacă cele două ceasuri beneficiază de un ecran AMOLED, versiunea Titanium beneficiază de un ecran de 1.43 inch față de 1.32 inch pentru versiunea Ceramic.

Huawei_Watch_GT_3_Pro_Lifestyle_1
Huawei Watch GT3 Pro în versiune ceramică este disponibil în 43 mm. // Sursa: Huawei

În rest, cele două ceasuri au multe în comun. Sunt echipate cu senzori implementați în mod tradițional pe ceasurile conectate precum accelerometrul, giroscopul sau senzorul de măsurare a ritmului cardiac. De asemenea beneficiază, o mică particularitate care merită subliniată, de un program de monitorizare a ciclului menstrual.

Ambele sunt, de asemenea, perfect potrivite pentru sporturi nautice, cu o certificare IP 68 și rezistență la apă de 5ATM. Veți putea scufunda ceasul până la 30 de metri fără nicio problemă. Mică specificitate specifică acestei noi versiuni: prezența unui mod de scufundare care oferă monitorizarea în timp real a datelor, în special adâncimea, timpul petrecut sub apă… ceasul oferă și un program de antrenament pentru apnee pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de respirație subacvatică.

Huawei_Watch_GT_3_Pro_Lifestyle_2_diving
Este posibil să se scufunde până la 30 m adâncime, conform producătorului. // Sursa: Huawei

Iar pentru cei care preferă terenul gol, Huawei s-a gândit la tine integrând o listă cu nu mai puțin de 300 de hărți ale terenurilor de golf, precum și o aplicație nativă pentru a dobândi un swing demn de profesioniști.

Pe partea de autonomie, pe de altă parte, există o mică diferență:

  • Versiunea din titan poate dura până la 14 zile cu o singură încărcare
  • Versiunea Ceramic poate dura până la 7 zile cu o singură încărcare

Huawei Watch GT 3 Pro va fi disponibil de la 369,99 euro pentru versiunea Titan și 499,99 euro pentru versiunea Ceramic din 18 mai, când se deschid precomenzile.

Huawei Watch Fit 2: ușor și sportiv

Succezând prima generație Huawei Watch Fit, Huawei Watch Fit 2 revine cu un design fidel ceea ce a făcut succesul surorii sale mai mari. Cu o mică diferență: ecranul său trece de la 1,64 inchi la 1,74 inchi.

MKT_WATCH-FIT-2_lifestyle-shot_female-with-white_JPG_RGB_HQ_20220420
Huawei Watch Fit 2 este conceput pentru sportivi. //Sursa: Huawei

În rest, acest Watch Fit 2 se bazează pe un format care l-a făcut de succes. Un cadran dreptunghiular cu marginile rotunjite, totul în finețe și o greutate de abia 26 de grame. Personalizabilă, Huawei oferă această nouă versiune, o multitudine de brățări de la cele mai sportive la cele mai elegante.

Pe partea de performanță, cu bateria sa de 292 mAh care asigură până la 7 zile de autonomie, vei avea suficient pentru a explora cele sute de activități sportive preinstalate pe acest Watch Fit 2. Oferind rezistență la apă de 5ATM, poți merge și într-o sesiune de înot fără niciun fel. griji, sau chiar în timpul scufundării, deoarece Huawei Watch Fit 2 poate coborî până la 30 de metri fără nicio grijă.

MKT_WATCH-FIT-2_lifestyle-shot_female-with-roz_JPG_HQ_20220420
O multitudine de aplicații sunt disponibile pe Huawei Watch Fit 2. // Sursa: Huawei

Din partea senzorilor, există tot ce are nevoie un ceas conectat bun: monitorizare bună a somnului, un senzor SpO2, un senzor de ritm cardiac, unul pentru tensiunea arterială și un sistem de monitorizare a ciclului menstrual.

Huawei Watch Fit 2 este disponibil acum pentru precomandă la un preț de 149,99 euro. Vine cu un cântar conectat Huawei Scale 3 până pe 18 iunie.

Până la 200 de euro în cadouri în timpul precomenzilor

În perioada 18 mai – 18 iunie, cele două noi ceasuri Huawei vor fi disponibile pentru precomandă. Ei vor beneficia pe parcursul acestei luni de cadouri suplimentare. O oportunitate bună dacă intenționați să vă echipați cu un ceas conectat sau dacă plănuiți să vă schimbați vechiul model. Pentru a rezuma, parcurgând precomandă, veți putea beneficia de:

  • Huawei Watch Fit 2 la 149,99 euro, însoţit o scară Huawei Scale 3 a oferit în valoare de 59,99 euro;
  • Huawei Watch GT 3 Pro în versiune Titanium, propus la 369,99 euro și însoțit de căști Huawei Freebuds Pro oferit în valoare de 199,99 euro;
  • Huawei Watch GT 3 Pro în versiunea Ceramic oferit la 499,99 euro și însoțit de căști Huawei Freebuds Pro oferit in valoare de 199,99 euro.

Add Comment