căștile oferite pentru lansarea smartphone-ului

Pentru OnePlus, este timpul pentru prezentări. Brandul tocmai a ridicat vălul celor două cele mai recente produse ale sale: OnePlus Nord CE 2 Lite și 2T. Acolo unde primul este poziționat ca model accesibil al gamei, al doilea nu ezită să-și gâdile concurenții premium. Fără să arunce în aer nota deoarece beneficiază de o ofertă de lansare foarte avantajoasă la Fnac.

Cu OnePlus Nord 2T, producătorul caută mai presus de toate să reia legătura cu rădăcinile sale: să ofere real ucigaș emblematic. Iar pariul pare reușit întrucât OnePlus Nord 2T reușește să acumuleze punctele bune, în special cu un frumos ecran OLED de 90 Hz și compatibilitate cu încărcarea ultra-rapidă de 80 W. Ca să nu mai vorbim de curățenia tuturor ucigaș emblematic : un preț mai mic decât cel al smartphone-urilor high-end.

Până pe 31 mai, OnePlus Nord 2T afișează un preț de 399 de euro, în versiunea sa de 8 + 128 GB, față de 429 de euro în mod normal. O reducere imediată de 30 de euro care este însoțită de o pereche de OnePlus Buds Z2 oferite. Oportunitatea de a te bucura de căști bune Bluetooth fără a fi nevoie să plătești 99 de euro în plus.

Un smartphone care nu își scutește bunurile

OnePlus Nord 2T nu este destinat să devină smartphone-ul ultra premium de pe piață. Și acesta este un lucru bun, deoarece îi permite să ofere funcții de vârf și să mențină prețul accesibil. Pentru că da, nou-născutul OnePlus nu a ezitat să sape în fișele tehnice ale celor mai bune telefoane pentru a prelua cele mai importante caracteristici și a le reuni într-un dispozitiv perfect echilibrat.

OnePlus Nord 2T 5G-1
Sursa: One Plus

Deja, OnePlus Nord 2T este un telefon frumos. Designul său curbat, ecranul mare cu margini subțiri și culorile sale gri sau verde jad îl fac plăcut la privit. Fără a uita aderența bună care permite o utilizare zilnică apreciabilă. Trebuie spus că cântărește doar o foarte mică 190 de grame.

Panoul său de 6,43 inchi utilizează tehnologia OLED. Veți avea așadar o luminozitate frumoasă, chiar și la soare, precum și contraste infinite care avantajează foarte mult nivelul de detaliu al imaginii afișate. Toate într-o definiție FHD+ care este însoțită de o rată de reîmprospătare de 90 Hz.

OnePlus Nord 2T 3

Situat în stânga sus și ușor înălțat în raport cu carcasă, modulul foto al OnePlus Nord 2T nu este omis. Are 3 senzori și nu în ultimul rând întrucât camera principală de 50 de megapixeli este proiectată de Sony, a cărei experiență în domeniu este bine stabilită. În plus, beneficiază de o deschidere largă ƒ/1,8 care îi permite să nu rateze niciun detaliu.

Ceilalți doi senzori de 8 și 2 sunt dedicați ultra unghiului și portretelor. OnePlus Nord 2T este așadar versatil în fotografie și vă permite să surprindeți toate scenele dorite. Mai ales că producătorul a îmbunătățit partea software, și în special cea a modului de noapte. Acesta din urmă se bazează pe AI și noul cip Dimensity 1300 (vom reveni la asta) și oferă un nivel mai ridicat de detaliu. Și să nu uităm de modă mișcare lentă la 960 FPS, ceea ce permite videoclipuri cu adevărat originale.

OnePlus Nord 2T 4

Alimentați așa cum este nevoie, acolo unde este nevoie

OnePlus Nord 2T este unul dintre primele smartphone-uri de pe piață care salută noul procesor Dimensity 1300. Acest cip gravat pe 6 nm și compatibil cu 5G este ceva mai puternic decât generația anterioară. Și mai ales la jocurile video, deoarece Dimensity 1300 încorporează tehnologia HyperEngine 5.0 care îmbunătățește AI dedicat redării grafice. Prin urmare, jocurile mobile vor rula cu o grafică mai rafinată, întotdeauna fără cea mai mică încetinire.

Celălalt punct forte este că asigură o mai bună capacitate de răspuns a ecranului tactil. Veți putea, așadar, să navigați senin în diferitele aplicații ale smartphone-ului dumneavoastră. Acest procesor este însoțit de 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. La capitolul autonomie, OnePlus Nord 2T este un student bun cu o baterie de 4.500 mAh care ar trebui să-i permită să reziste mai mult de o zi de utilizare fără încărcare.

OnePlus Nord 2T 2

De asemenea, este compatibil cu încărcarea rapidă SuperVOOC de 80 de wați, care îi permite să-și recupereze întreaga baterie în 27 de minute. Suficient pentru a vă încărca complet smartphone-ul în timpul micului dejun.

Căști oferite pentru lansare

Pentru a-și perfecționa profilul, OnePlus Nord 2T ajunge pe piață cu un preț redus. Pentru lansarea sa, Fnac oferă OnePlus Nord 2T (8+128 GB) la un preț de 399 de euro față de 429 de euro în vremuri normale. Este disponibil și într-o versiune de 12+256 GB la 499 de euro în loc de 529 de euro.

OnePlus Nord 2T

Dar acesta nu este singurul bonus care vine cu OnePlus Nord 2T. Astfel, până pe 31 mai, este posibil să recuperezi gratuit o pereche de căști OnePlus Buds Z2. Aceste căști adevărat-wireless sunt confortabile de utilizat și beneficiază de o reducere valabilă a zgomotului. În ceea ce privește reproducerea sunetului, acesta ar trebui să atragă un număr mare de ascultători.

Add Comment