5 motive pentru care Roborock S7 Pro Ultra este aspiratorul robot suprem

Dacă ar fi timpul să-ți revoluționezi viața de zi cu zi? Ai lucruri mai bune de făcut decât aspirarea și mopul, asta e evident. Pentru a te scuti de aceste treburi casnice, te poti baza pe aspiratoare robot, care sunt din ce in ce mai avansate si mai inteligente si te usureaza zi de zi. Roborock tocmai a dezvăluit noul său aspirator robot și vă îndeamnă să nu mai faceți nimic. Cu stația sa inteligentă inovatoare de golire, spălare și umplere, S7 Pro Ultra este făcut pentru tine.

Pentru a sărbători lansarea pe 7 iulie, producătorul dezvăluie o ofertă de lansare foarte interesantă. Abia afară, poti lua Roborock S7 Pro Ultra la 949 euro in loc de 1199 euro între 7 și 17 iulie pe Amazon. Acest lucru vă permite să economisiți 250 euro. O reducere de preț întotdeauna apreciabilă…

Descoperiți Roborock S7 Pro Ultra

Roborock S7 Pro Ultra, ultimul în uz casnic

Mai mult premium decât premium, pachetul Roborock S7 Pro Ultra este o revoluție. Nemulțumit cu aspirarea prafului și a altor murdărie cu putere (5100 Pa, doar atât!), ca orice aspirator robot bun, el și moartă. Datorită tehnologiei sale VibraRise®, aspiratorul operează o frecare eficientă de mare intensitate pentru a vă curăța podelele temeinic. Nimic nu-i poate rezista! Cele 300 de mișcări de perie pe minut slăbesc chiar și murdăria încăpățânată la viteză maximă.

Roborock S7 Pro Ultra este, de asemenea, mai inteligent ca niciodată cu noua sa unitate de procesare neuronală, scanare 3D cu lumină structurată și sistem LiDAR PreciSense. El este capabil să cartografiază-ți cu exactitate casa, în ciuda mai multor etaje, și reușește să evite toate obstacolele. Pentru a vă ușura viața, puteți chiar să setați programe personalizate de curățare în funcție de cameră, timp, utilizare sau chiar putere de aspirație. În cele din urmă, este compatibil cu asistenți vocali precum Alexa, Google Home sau Siri. Deci îl puteți controla cu ușurință din aplicația Roborock.

© Roborock

O experiență complet automatizată, pentru cea mai mare plăcere

Aspirarea și curățarea pentru tine este în regulă. Asta deja câștigă. Dar trebuie să luați în considerare și întreținerea partenerului dvs. de casă. Sarcini care sunt aproape contradictorii cu interesul dotarii unui astfel de dispozitiv. Astfel, Roborock însoțește S7 Pro Ultra cu Empty Wash Fill Dock, a stație inteligentă inovatoare. Datorită acestuia, nu va mai fi nevoie să goliți recipientul de praf de fiecare dată când îl utilizați, curățați mopul sau umpleți rezervorul de apă. Astfel, economisiți timp și energie prețios.

Stația se curăță singură în timpul procesului de ștergere, iar caracteristica sa de umplere automată permite Roborock S7 Pro Ultra să curețe până la 300 m². Acesta este cu 50% mai mult decât predecesorii săi. Cât despre coșul de gunoi, ești liniștit timp de șapte săptămâni.

În plus, stația Empty Wash Fill Dock a câștigat chiar și premiul pentru inovație la CES la începutul acestui an, apreciată pentru caracterul său practic și ingeniozitate. Dacă era nevoie de mai mult ca să te convingă…

Între inteligența sa îmbunătățită și stația inovatoare, Roborock S7 Pro Ultra este cel mai autonom robot de curățare a podelei de pe piață. Nu mai ai multe de făcut, și asta e bine!

O ofertă introductivă excepțională pentru Roborock S7 Pro Ultra

Pentru a găzdui corect acest aspirator robot magic, Roborock oferă pachetul său S7 Pro Ultra la 949 de euro în timpul Prime Days pe Amazon. Tu ai de la 7 la 17 iulie a se bucura. Atunci va fi prea târziu economisiți 250 de euro pe următorul tău tovarăș zilnic. Ulterior, puteți găsi acest combo la prețul său oficial de 1199 de euro. Prin urmare, va fi necesar să fii reactiv pentru a pleca cu Roborock S7 Pro Ultra la cel mai bun preț. Pregătește-te, totul începe joi, 7 iulie 2022.

A putea beneficia de o reducere imediată de 250 de euro imediat ce acest electrocasnic este lansat este o ofertă de aur. Ar fi păcat să nu profitați de asta… Trebuie să vedeți Roborock S7 Pro Ultra ca pe un investiții utile și durabile, care vă va economisi timp și energie, menținând în același timp podelele impecabile. Prin urmare, amortizarea este rapidă.

Descoperiți Roborock S7 Pro Ultra

Ce trebuie să știți despre planurile noastre bune

Acest conținut vă este adus de experții de la Presse-citron.
Redacția nu a participat la realizarea lui. Este posibil ca această publicație să conțină un link de afiliat: comerciantul electronic ne poate plăti apoi un comision (pentru tine, nimic nu se schimbă). Prețurile menționate în acest articol pot fi modificate.

Add Comment